Šī sieviete savā izskatā ir ieguldījusi 110 tūkstošus eiro, bet vairums saka, ka viņa naudu izmetusi vējā

Skaistums ir briesmīgs spēks. Šis izteiciens radās tik sen, un joprojām ir aktuāls, lai gan tā nozīme tagad ir pilnīgi atšķirīga, nekā tā bija agrāk. Ko tik nedara sievietes, lai padarītu sevi skaistākas. Jaunāko tehnoloģiju pasaulē visi domā, ka var sevi padarīt par neaprakstāmu skaistumu.

Tas ir labi, ja meitene nonāk pie normāla sertificēta speciālista, kurš veic acīmredzamu  izskata defektu korekcijas, taču daudzi cilvēki veic izskata izmaiņas vienkārši tāpat. Viņiem šķiet, ka tādā veidā kļūs kā dzīvas lelles. Bet tas ne vienmēr izdodas tā, kā meitenes iztēlojas savās galvās.

Lasi arī: Mūrniece nāk klajā ar skaļu paziņojumu; Tauta viņai piekrīt (+ aptauja)

Vai jūs domājat, ka meitene, kura ir ieguldījusi savā izsktā vairāk nekā 100 tūkstošus eiro, var izskatīties neglīta?

 

Radikālas izskata izmaiņas

Mēs runājam par Oksanu Li, kura jau daudzus gadus sevi dēvē par sabiedrības dāmu un lauveni. Viņai ir savdabīga pasaules uztvere, tāpēc viņa kā cilvēks kompensē visus savus trūkumus, iejaucoties savā izskatā. Viss sākās no brīža, kad viņa palielināja krūtis. Tādā veidā viņa esot izturēja visgrūtāko pārbaudījumu un nolēma, ka varētu būt pacietīga, lai sasniegtu satriecoša rezultātu.

Tā kā tas nebija lēts prieks, Oksana sāka meklēt sev “sponsorus”. Viņa nepiekrita attiecībām, kurās vīrietis nevarēja viņai finansiāli palīdzēt. Un, lai arī laikā, kad viņa vēlējās pastāvīgi mainīt savu izskatu, viņa nebija oficiāli precējusies, kopdzīves vpartneris viņai palīdzēja visā.

Tiesa, pēc šādām izmaiņām, Oksana vēlējās arvien vairāk. Viņa sāka aktīvi virzīties uz skandalozajiem šoviem, lai viņus tur pamanītu. Tā kā viņai nebija talanta izcelties citādi, viņai nācās izcelties ar to, kas viņai dots.

Oksanu pat sāka salīdzināt ar “Jūras karaļa meitu”, radot līdzību starp karikatūru zivīm un nemainīgu sejas izteiksmi. Tātad Oksana sasniedza savu mērķi – visi sāka viņu atpazīt. Un meitene pat nebija īpaši apmulsusi, ka daudzi par viņu smējās un veidoja mēmes. Slava viņa ir galvenais un snav svarīgi ko citi saka.

 

Kā šobrīd izskatās Oksana?

10 gadu laikā Oksana ir ļoti mainījusi savu izskatu. Viņa atzina, ka viņu vienmēr kaunējusies par savu čigānu izcelsmi un vizuālām līdzībām, no kurām viņa gribēja atbrīvoties. Bet kādu dienu pēc daudzām operācijām viņa apskatīja savas vecās fotogrāfijas. Uz tajās varēja redzēt mīļu bērnu, kurš sirsnīgi smaida…

Arī Oksana sāka citādi uz sevi paskatīties. Izrādās, ka viņa nebija tik biedējoša, kā toreiz domāja. Viņa saprata, ka runa ir par personības kompleksiem, kurus viņa vēlas piepildīt ar ārējām pārmaiņām.

Tagad viņa cenšas izskatīties pēc iespējas dabiskāk, tāpēc sāka rīkoties citādi – viņa grib atbrīvoties no visa liekā, ar ko nācās piebāzt ķermeni. Cik daudz no tā iespējams, laiks rādīs.

Izdevumi par “glītu” izskatu

Meitene nevar sniegt precīzu skaitli par viņas skaistuma izmaksām. Tā kā viņa gandrīz nekad netērēja savu naudu, bet gan savu dzīvesbiedru vai fanu naudu, viņai bija vieglāk. Tiesa, galu galā nav žēl tērēt, kad pats to nenopelnīji…

Bet aptuvenā summa esot ap 110 tūkstošiem eiro. 10 gados iztērētā summa nav maza. Ir skaidrs, ka pati meitene nekad nebūtu nopelnījusi šādu summu, nedarot neko īpašu.

Lasi arī: Viņi tika uzskatīti par mirušiem, bet pēc 23 gadiem vecāki saņēma pieauguša dēla fotogrāfiju

Nez, cik daudz būs jāpavada, lai atgrieztos iepriekšējā formā? Oksana pamanīja, ka viņas dabiskās lūpas ir kuplas. Vai tas viss tiešām ir redzams tikai pēc kāda laika un no malas?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment