Kā izskatās vienkārša latviešu izcelsmes šofera dzīvoklis Vācijā. Tu būsi reāli pārsteigts, cik šiki dzīvo viņš un viņa ģimene!

Īpašnieki dzīvoklim, kuru es aprakstīšu šajā publikācijā, ir dzīvesbiedri Pauls un Marija. Marija dzimusi Vācijā un tur nodzīvojusi visu mūžu, bet latvietis Pauls pirms daudziem gadiem ieceļoja Vācijā, jo tur viņam solīja labi apmaksātu darbu.

Sagadījās tā, ka mans draugs bildināja šā laulātā pāra meitu un nesen viņi apciemoja viņas vecākus, bet tagad runa nav par to.

Abiem ir pāri piecdesmit. Marija strādā par skolotāju, bet Pauls – par autobusa vadītāju. Var sacīt, ka šī ģimene pieder pie vidusšķiras.

Lasi arī: Pēc trīs mēnešiem, jaunu darbu atradis bijušais ministrs Pavļuts – lūk ar ko viņš tagad nodarbojas

Neskatoties uz to, ka Vācija ir turīga valsts, ne visi cilvēki, kas tur dzīvo, strādā vadošos amatos un pelna lielu naudu.

Bet mani tik ļoti ieinteresēja, kādos apstākļos Vācijā dzīvo vidusslāņa pārstāvji, ka palūdzu draugam izrādīt mājokli.

Mana drauga līgavas vecāki ir dzīvokļa īpašnieki, bet Vācijā ir greznība, ja tev pieder pašam savs mājoklis. Aptuveni 40% vāciešu mitekļus īrē.

Mans draugs nebija prasījis, cik vērts ir topošās sievas vecāku dzīvoklis, jo šāds jautājums, iespējams, tiktu uzskatīts par netaktisku.

Dzīvokļa atrašanās vieta ir laba, kaut arī Hamburgas guļamrajonā. Īsāk sakot, dzīvoklis atrodas sešstāvu daudzdzīvokļu mājā.

 

Virtuve ir diezgan liela. Tādas virtuves Vācijā ir reti sastopamas. Lielākoties tās ir diezgan mazas un paredzētas tikai ēdiena gatavošanai, nevis maltītes ieturēšanai.

Šis dzīvoklis ir atšķirīgs. Virtuve ir plaša un tajā ir galds.

Lasi arī: Veiksmes prognoze: vislabvēlīgākās dienas 2023. gada maijā – nepalaid garām šo dienu potenciālu

Tagad ļaujiet man pastāstīt, kā izskatās guļamistaba…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment