Kā jāsmaržo vīrietim, lai sievietes viņa dēļ “zaudētu prātu”

1. DĀRGI 

CLIVE-CHRISTIAN-PERFUME-HERITAGE-6

Dārgu smaržu vai tualetes ūdeņu aromāts liecina par augstiem ienākumiem, stabilitāti, izturību un eleganci, un tas uzbudina sievietes, jo tās ir īpašības, kuras sievietes mēdz vērtēt ļoti augstu!

 

2. PĒC TABAKAS

behike

 

Tabakas smarža sievietēm liek gremdēties atmiņās par Mežonīgajiem Rietumiem, kovbojiem un cēlajiem laupītājiem, un, ja vīrietis smaržo pēc kaut kā tik mežonīga, sievietēm tas šķiet bezgala vīrišķīgi!

 

3. PĒC MEŽA VAI PĻAVAS

dark-vertico-pocket-square

Tādi aromāti sievietēm asociējas ar romantiku un vīrieša smalko dvēseles pusi, atgādinot viņām par tām pasakām, kurās prinči vienmēr ir labi, gudri, skaisti un uzveic ļaunumu!

 

4. PĒC JŪRAS

beach-fashion-essentials

Kura gan sieviete klusībā nesapņo satikt savu kapteini, tālu zemju iekarotāju, kas atbrauks pēc viņas ar savu kuģi?! Jūras smarža kaut kādā veidā sievietēs raisa ļoti daudz asociāciju, taču galvenais ir tas, ka šis aromāts viņām liek uz vīrieti skatīties kaut kā ļoti labvēlīgi!

 

5. PĒC AUGĻIEM UN DĀRGA VĪNA

with_fruits_and_sweet_wine

Šie aromāti sievietēs raisa domas par māksliniekiem, rakstniekiem, aktieriem… par dzīvi, kas būtu krāšņa kā uguņošana! Ir maz tādu sieviešu, kas spēj pretoties tādām domām un vīriešiem, kas smaržo pēc bohēmas!

 

6. PĒC SEVIS

men__s_body_by_pannajoannaa-d4gfqjq

Kad saikne starp diviem cilvēkiem kļūst ļoti spēcīga, neatvairāmākā smarža ir mīļotā cilvēka ķermeņa smarža, kas ir unikāla un spēj izsaukt tādas sajūtas, domas un uzbudinājumu, kādu nespēj neviens cits aromāts!

 

7. PĒC TĪRĪBAS

body_wash_for_men_uhi7e

Šis ir svarīgi pilnīgi visām sievietēm – lai arī pēc kā vīrietis smaržotu un lai kādu tēlu viņš censtos izveidot, tīram un svaigam viņam ir jābūt noteikti, pretējā gadījumā – sieviešu uzmanību viņam neiegūt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment