Kā likt jebkurai meitenei tevī iemīlēties? Tas ir pavisam vienkārši!

 

Izrādi mīlestību

Dāvanas, komplimenti un apskāvieni ne vienmēr būs pietiekami. Tev ir jāizpauž savas simpātijas vai mīlestība vārdos – un diezgan bieži. Protams, nemeties pirmajā randiņā teikt meitenei, ka mīli viņu, bet vari pieturēties pie mazāk uzmācīgām uzmanību apliecinošām frāzēm. Tas taču ir tik vienkārši, un viņa galu galā būs par to ļoti laimīga.

Pārsteidz viņu ar ziediem

Ziedi ir skaists romantikas elements. Nopērc kādu ziedu pušķi un uzrodies pie viņas darbā vai jebkur, kur viņa ir un negaida tevi. Šādi tu nekad neizgāzīsies.

Apskauj viņu no muguras

Sievietes apskaušana no aizmugures ir trumpis – tas viņai liek justies pasargātai un mīlētai. Protams, nedari to visu laiku vai tad, ja tādā veidā traucēsi viņai kaut ko darīt – dusmīgu viņu padarīt negribēsi.

Izsaki komplimentus

Pat, ja viņa netic tam, ko saki, viņai ir patīkami dzirdēt atzinīgus vārdus. Vīrietim savai sievietei komplimenti ir jāizsaka bieži, citādāk viņa sāks domāt, ka kaut kas nav kārtībā.

Šis ir vienkāršs vieds, kā attiecībās uzturēt romantiku, un tas neaizņem daudz laika, neko nemaksā un to nav grūti izdarīt.

Dziļas sarunas

Šis ļaus jums vienam otru iepazīt tikai arvien labāk un labāk. Vēla vakara sarunas sveču gaismā būs ideāls variants – tas liks viņai sajusties īpašai, un viņa arī tevi novērtēs daudz augstāk, jo sarunāties māk ne kurš katrs.

Lasi vēl: 10 pazīmes, kas liecina par to, ka attiecības neizdosies: #7 ir vissvarīgākā

Pārsteidz viņu ar viņas mīļāko ēdienu

Ne tikai vīriešiem mīlestība iet caur vēderu – tā ir visiem. Viņas mīlestība, iespējams, pret tevi dubultosies, ja pārsteigsi viņu ar viņas iecienītāko maltīti.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment