Kā neatgriezeniski atbrīvoties no sirmiem matiem bez krāsošanas: mazie sieviešu triki un padomi

Tikai dažām sievietēm patīk sirmi mati. Tāpēc viņas cenšas tos slēpt dažādos veidos – krāsojot, veidojot dažādas frizūras vai tonējot. Bet ko darīt, ja krāsošana nav iespējama un frizūras maiņa nepalīdz?

Šādā gadījumā var izmantot drošus līdzekļus, kas efektīvi tiks galā ar sirmiem matiem, nekaitējot tiem un būs ekonomiski izdevīgi.

Sākumā gan jāsap30rot, kāpēc rodas sirmi mati. Tie rodas, jo matu folikulas zaudē spēju ražot melanīnu, pigmentu, kas piešķir matiem to krāsu. Šis process notiek vairāku iemeslu dēļ. Galvenais iemesls sirmu matu parādīšanās ir novecošana. Ar vecumu matu folikulas pakāpeniski zaudē spēju ražot melanīnu. Tas ir dabisks process, kas parasti sākas ap 30-40 gadu vecumu, lai gan dažiem cilvēkiem tas var sākties agrāk vai vēlāk.

Lasi arī: Pagājušajā gadā mans kaimiņš izaudzēja lielākos tomātus, kādus esmu redzējis. Šogad pielietoju viņa trikus

Dažkārt lomu spēlē arī ģenētiskie faktori –  kad un cik daudz sirmu matu parādīsies. Ja jūsu vecākiem vai vecvecākiem agri sāka parādīties sirmi mati, iespējams, tas notiks arī jums.

Tāpat šo procesu veicina stress. Lai gan nav vienprātības par to, cik lielā mērā stress tieši izraisa sirmus matus, pētījumi liecina, ka smags emocionālais stress var paātrināt šo procesu. Arī brīvie radikāļi, kas rodas ķermeņa vielmaiņas procesos vai ārējiem faktoriem, piemēram, UV starojumam un piesārņojumam, var bojāt matu folikulas un samazināt melanīna ražošanu.

 

Mēs jums pastāstīsim, kā neatgriezeniski atbrīvoties no sirmiem matiem bez krāsošanas.

Kā sagatavot rozes ziemai – plašs materiāls par visus, kas jums jāzina

Melnā tēja

Šis ir viens no drošākajiem līdzekļiem, kas palīdzēs jums atbrīvoties no sirmiem matiem bez krāsošanas. Lai pagatavotu toniku sirmiem matiem, jums būs nepieciešama melnā tēja, rozmarīna lapas un raudene. Šis līdzeklis ne tikai maskēs sirmos matus, bet arī stiprinās jūsu cirtas.

Ir gan konkrēta recepte, kas jāievēro!

Lasi vēl: Ko iebērt tualetē pirms viesu nākšanas; smieklīgi vai nē, bet daru tā vienmēr

Šķir otru lapu, lai uzzinātu šo recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment