Kā neatgriezeniski atbrīvoties no sirmiem matiem bez krāsošanas: mazie sieviešu triki un padomi

 

Jums jāņem dažas rozmarīna un raudenes lapas, 5 tējkarotes melnās tējas bez piemaisījumiem. Šo maisījumu pārlejiet ar verdošu ūdeni un ļaujiet tam ievilkties, līdz šķidruma temperatūra ir ērta lietošanai. Uzklājiet līdzekli uz matiem, aptiniet galvu ar pārtikas plēvi un dvieli un atstājiet to uz stundu. Pēc tam izmazgājiet matus kā parasti.

Šī procedūra jāveic reizi nedēļā, tad krāsošana vispār nav jāveic, jo šīs dabīgās sastāvdaļas satur pigmentus, kas krāso sirmus matus tikpat labi kā profesionālie līdzekļi. Turklāt tās piešķir jūsu matiem veselīgu spīdumu un stiprina tos.

Salvija

Salvijas uzlējums ir viens no labākajiem veidiem, kā atbrīvoties no sirmiem matiem bez krāsošanas. Pirms lietošanas jums nedaudz līdzekļa jāieziež ādā uz rokas, lai pārbaudītu, vai nav kādas nevēlamas reakcijas. Ja izmaiņu uz ādas nav, uzlējumu var droši lietot.

Neparasta kabaču recepte, kas sezonas laikā pazudīs no galda acumirklī

Lai pagatavotu tonizējošo līdzekli, nepieciešams paņemt desmit salvijas lapas un aplejot ar verdošu ūdeni, ļaut ievilkties 5-10 minūtes. Pēc tam tīrus matus izskalo ar uzlējumu un izžāvē kā parasti. Lai sirmi mati vairs netraucētu, šī procedūra jāatkārto divas reizes nedēļā. Pēc septiņām dienām jūs pamanīsiet, ka sirmie matiņi ir mainījuši krāsu uz tumšu.

Neprātīgi gardas brokastis no lavaša; Viss būs gatavs jau 10 minūtēs un ģimene sajūsmā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment