Kā nepieļaut, lai tevi apkrāpj autoservisā? Sniedzam padomus

Tātad… Kā neļaut sevi apmuļķot? Lūk, padomi, kuri tev arī turpmāk noderēs!

Pirmkārt, pirms vērsies uz kādu no autoservisiem noskaidro, kādas ir klientu atsauksmes par šo vietu un darbu kā tur tiek strādāts. Ja nepazīstiet nevienu klientu personīgi, tad painteresējies sociālajos tīklos. Mūsdienās informācijas ir daudz.

Neuzticieties automehāniķim, kuram nav pat izglītības. Nav nozīmes, ka viņš tev var stāstīt, ka nez cik gadus ir labojis automašīnas, taču apliecinājuma tam nav.

Ja redziet, ka automehāniķis tikai labo vienas markas auto, tad pie šāda nemaz savu automašīnu neatstājiet, jo pastāv iespēja, ka viņš citas auto markas neprot labot.

Pirms atstāt automašīnu servisā rūpīgi paskatieties, kas automašīnā stāv, arī bagāžniekā ne tikai salonā. Vērtīgas lietas rekomendēts neatstāt automašīnā, bet gan ņemt pie sevis. Kā arī uztaisiet spidometra fotogrāfiju – gadās, ka automašīnas pie īpašniekiem nonāk ar daudz lielāku nobraukumu.

Vienmēr un visur noformulējiet dokumentus, lai tev būtu pierādījumi, ka tava automašīna ir labota tieši tur. Atbraucot uz autoservisu uzreiz noskaidrojiet cik maksās labošana un cik ilgu laiku tas var aizņemt.

Pretējā gadījumā mehāniķi var izdomāt kaudzi ar bojājumiem, kuru patiesībā iespējams nemaz nav bijis. Rezerves daļas arī tomēr būtu labāk pirkt pašam.

Pēc remonta pieprasiet atpakaļ jūsu vecās auto detaļas un jauno auto detāļu iepakojumus! Esiet kritisks. Uzreiz pēc automašīnas saņemšanas pārbaudiet to, ja gadījumā tāpat problēma nav atrisināta uzreiz negaidot dodieties atpakaļ uz autoservisu un paziņojiet savu problēmu.

Esiet vērīgs un neļaujiet sevi apkrāpt, jo mūsdienās cilvēku mērķis vienmēr ir un būs – nauda!

Lasi vēl: Sācies jaunais degvielas cenu boikots – kurš DUS tīkls šoreiz un kādi ir pagājušā mēneša boikota rezultāti?

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment