Kā padarīt savas tievās rokas lielākas, nekā patiesībā?

Tev ir mazas rokas, bet pasaule par to nav jāuzzina. Padari savas rokas vizuāli apjomīgākas, nēsājot kreklus, ar 4 vienkāršiem paņēmieniem.

T-krekls

Tu nevēlies, lai izskatās tā, ka t-krekla piedurkne ir aprijusi tavu bicepsu un tas tur kaut kur ir paslēpies. Ja piedurkne ir ciešāka, tad tavs bicepss izskatās lielāks, bet nevajag arī aizrauties ar ļoti apspīlētiem apģērbiem. Tad tu iegūsi pretējo efektu.

Izmanto 2 pirkstu principu. Ja tu salīdzinoši viegli vari ietilpināt savus 2 pirkstus starp kreklu un roku, tad tas nozīmē, ka esi izvēlējies īsto izmēru.

Pievērs uzmanību krekla aprakstam

Vislabāk ir izvēlēties tādu t-kreklu, kura materiāls satur ne tikai kokvilnu, bet arī elastānu. Tas neļaus t-kreklam zaudēt formu pēc mazgāšanas un arī uz auguma tas būs pieguļošāks. Tas piekļausies tavam bicepsam ne par ciešu un ne par vaļīgu.

Atzīsti savu izmēru

Daudzi vīrieši vienkārši nespēj nopirkt kreklu ar izmēru mazāku kā L. Tā ir pašpārliecības lieta. Stereotipi, ka vīrietim ir jābūt lielam, masīvam un varenam, tāpēc cilvēks nopērk L izmēra kreklu, jo viņš ir “liels”. Un tad staigā kā maisā iekāpis. Pārvari savus kompleksus un nopērc beidzot M vai S izmēra kreklu. Tavas rokas uzreiz izskatīsies labāk.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment