Kā pagatavot jogurta pīrāgu no 4 olām, kas būs 3 reizes gardāks par mammas šarloti

5. Uzmanīgi iecilā olu baltumus dzeltenumu un jogurta masā ar putu slotiņu.

6. Ieklāj formā cepamo papīru. Lej formā mīklu.

Sešas pazīmes tam, ka jūsu partneris ir jums uzticīgs – pārbaudi un noskaidro vai ir iemesls satraukumam

 

7. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādu temperatūrai. Cep pīrāgu 45 minūtes.

8. Ja vēlies, pīrāga virsu vari dekorēt ar pūdercukuru.

 

9. Tas arī viss, pīrāgs ir gatavs.

10. Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas:

4 olas

400 grieķu jogurta

100 g cukura

50 g kartupeļu cietes

Viena citrona miziņa rīvēta

1 tējkarote cepamā pulvera

Pūdercukurs dekorēšanai

Cepamā forma 20 cm diametrā

Labākie veidi, kā pareizi apsegt ābeles ziemai, lai pasargātu tās no sala un grauzējiem

Jogurts palīdz pīrāgam saglabāt mitrumu ilgāk, padarot to mīkstu un gardu arī vairākas dienas pēc cepšanas. Tas īpaši labi darbojas desertos, kur sausums var būt problēma. Tā pievienošana piešķir pīrāgam nelielu dziļumu un sarežģītību garšā, kas to atšķir no tradicionāliem izstrādājumiem. Šī kombinācija ļauj tam izskatīties un garšot bagātīgāk nekā tas patiesībā ir.

Lai labi garšo!

Leave a Comment