5. Uzmanīgi iecilā olu baltumus dzeltenumu un jogurta masā ar putu slotiņu.
6. Ieklāj formā cepamo papīru. Lej formā mīklu.
7. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādu temperatūrai. Cep pīrāgu 45 minūtes.
8. Ja vēlies, pīrāga virsu vari dekorēt ar pūdercukuru.
9. Tas arī viss, pīrāgs ir gatavs.
10. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
4 olas
400 grieķu jogurta
100 g cukura
50 g kartupeļu cietes
Viena citrona miziņa rīvēta
1 tējkarote cepamā pulvera
Pūdercukurs dekorēšanai
Cepamā forma 20 cm diametrā
Labākie veidi, kā pareizi apsegt ābeles ziemai, lai pasargātu tās no sala un grauzējiem
Jogurts palīdz pīrāgam saglabāt mitrumu ilgāk, padarot to mīkstu un gardu arī vairākas dienas pēc cepšanas. Tas īpaši labi darbojas desertos, kur sausums var būt problēma. Tā pievienošana piešķir pīrāgam nelielu dziļumu un sarežģītību garšā, kas to atšķir no tradicionāliem izstrādājumiem. Šī kombinācija ļauj tam izskatīties un garšot bagātīgāk nekā tas patiesībā ir.
Lai labi garšo!