Svaigas un kvalitatīvas garšvielas
Papildiniet zupu ar lauru lapām, melnajiem pipariem, timiānu vai rozmarīnu. Lai garšvielas būtu intensīvākas, pievienojiet tās zupas vārīšanas sākumā, bet svaigus zaļumus kā pētersīļus vai dilles pievienojiet pašās beigās, lai saglabātu to aromātu.
Krēmīga tekstūra ar nelielu sviesta piedevu
Dažas sviesta piciņas, kas pievienotas beigās, piešķir zupai krēmīgumu un siltumu. Šajā sakarā var pievienot arī mazliet saldo krējumu vai kokosriekstu pienu, ja vēlaties eksotiskāku garšu.
Vistas zupu var pagatavot dažādos veidos, pievienojot nūdeles, rīsus, kartupeļus vai dažādus dārzeņus, kas pielāgojas katra cilvēka gaumei un nodrošina pilnvērtīgu maltīti. Vistas zupa ir garda, jo tā apvieno sātīgumu ar vieglumu un garšu bagātību, vienlaikus nodrošinot ķermenim nepieciešamās uzturvielas un siltumu, kas to padara par ideālu maltīti jebkurā gadalaikā!
Tevi noteikti interesēs
- Puisis aizveda iepazīstināt uz Madonu vecākus ar līgavu, bet pēc brīža viņi steigšus aizbrauc, atklājot baisu noslēpumuby Rinalds Bergmanis
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma
- Kaķu superspējas: 8 lietas, ko jūs, visticamāk, nezinājāt par savu mīluliby Laura Blūma