Svaigas un kvalitatīvas garšvielas
Papildiniet zupu ar lauru lapām, melnajiem pipariem, timiānu vai rozmarīnu. Lai garšvielas būtu intensīvākas, pievienojiet tās zupas vārīšanas sākumā, bet svaigus zaļumus kā pētersīļus vai dilles pievienojiet pašās beigās, lai saglabātu to aromātu.
Krēmīga tekstūra ar nelielu sviesta piedevu
Dažas sviesta piciņas, kas pievienotas beigās, piešķir zupai krēmīgumu un siltumu. Šajā sakarā var pievienot arī mazliet saldo krējumu vai kokosriekstu pienu, ja vēlaties eksotiskāku garšu.
Vistas zupu var pagatavot dažādos veidos, pievienojot nūdeles, rīsus, kartupeļus vai dažādus dārzeņus, kas pielāgojas katra cilvēka gaumei un nodrošina pilnvērtīgu maltīti. Vistas zupa ir garda, jo tā apvieno sātīgumu ar vieglumu un garšu bagātību, vienlaikus nodrošinot ķermenim nepieciešamās uzturvielas un siltumu, kas to padara par ideālu maltīti jebkurā gadalaikā!
Tevi noteikti interesēs
- Kur izmest tualetes papīru – podā vai atkritumos, skaidroju pareizo risinājumuby Rinalds Bergmanis
- Atklāju, ar kādu šķīdumu apliet kāpostus – tagad gliemeži no tiem turas pa gabaluby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc pieredzējušas saimnieces pērk sodu vairumā un piepilda ar to saldētavu -es tagad daru tāpatby Sandra Ločmele