Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomi

Pievienojiet maisījumam olu, piparus un cieti, kas savākta no šķidruma. Visu kārtīgi samaisa viendabīgā mīklā. Uzkarsē augu eļļu pannā. Ar karoti veido nelielas vienāda izmēra pankūkas.

Cep uz vidējas uguns apmēram 2 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai tekstūrai. Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz papīra dvieļiem, lai noņemtu liekos taukus.

Izsmalcināta prezentācija – gluži kā restorānā

Kartupeļu pankūkas šefpavārs iesaka pasniegt nevis ar tradicionālo skābo krējumu, bet gan jaunā, elegantā stilā: Dabīgais jogurts kā viegla un maiga alternatīva, mazsālīta laša šķēles, rukola, citrona miziņa – kombinācija, kas piešķir svaigumu un aromātu.

Šī pasniegšanas iespēja ir ideāli piemērota ne tikai svētku galdam, bet arī romantiskām brokastīm vai svētdienas vēlajām brokastīm.

Kartupeļu pankūkas ir kas vairāk nekā tikai ēdiens. Tas ir ģimenes siltums, bērnības atmiņas un iespēja katru reizi atklāt pazīstamu garšu jaunā gaismā. Nebaidieties eksperimentēt ar noformējumu, faktūrām un sastāvdaļām.

Sastāvdaļas

Kartupeļi – 500 g

Sīpoli – 100 g

Olas – 1

Kukurūzas vai kartupeļu ciete – 25 g

Sāls un malti melnie pipari pēc garšas

Augu eļļa cepšanai

Tulpju stādīšanas nianses pavasarī

Lai labi garšo