Pievienojiet maisījumam olu, piparus un cieti, kas savākta no šķidruma. Visu kārtīgi samaisa viendabīgā mīklā. Uzkarsē augu eļļu pannā. Ar karoti veido nelielas vienāda izmēra pankūkas.
Cep uz vidējas uguns apmēram 2 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai tekstūrai. Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz papīra dvieļiem, lai noņemtu liekos taukus.
Izsmalcināta prezentācija – gluži kā restorānā
Kartupeļu pankūkas šefpavārs iesaka pasniegt nevis ar tradicionālo skābo krējumu, bet gan jaunā, elegantā stilā: Dabīgais jogurts kā viegla un maiga alternatīva, mazsālīta laša šķēles, rukola, citrona miziņa – kombinācija, kas piešķir svaigumu un aromātu.
Šī pasniegšanas iespēja ir ideāli piemērota ne tikai svētku galdam, bet arī romantiskām brokastīm vai svētdienas vēlajām brokastīm.
Kartupeļu pankūkas ir kas vairāk nekā tikai ēdiens. Tas ir ģimenes siltums, bērnības atmiņas un iespēja katru reizi atklāt pazīstamu garšu jaunā gaismā. Nebaidieties eksperimentēt ar noformējumu, faktūrām un sastāvdaļām.
Sastāvdaļas
Kartupeļi – 500 g
Sīpoli – 100 g
Olas – 1
Kukurūzas vai kartupeļu ciete – 25 g
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
Augu eļļa cepšanai
Lai labi garšo
Tevi noteikti interesēs
- Apstāties ir teju neiespējami – 2 kartupeļi un bietes, visu samaisa un gardums gatavsby Jeļena Kuzmenko
- Mans paziņa nav precējies – viņš meklē sievu, kas atbilst 9 nopietniem kritērijiemby Rinalds Bergmanis
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma