Kā pasargāt sevi no negatīviem cilvēkiem

3. Nepavadi divatā laiku ar negatīvu cilvēku.

Tev vienmēr vajag paturēt prātā, ka ir bīstami pavadīt laiku divatā ar negatīvu cilvēku, jo viņam būs iespēja piesātināt tevi ar savām problēmām un hronisko negatīvismu. Ja šis negatīvais cilvēks atrodas lielākā kompānijā, tad Tev ir iespēja no viņa norobežoties un pievērsties kam smieklīgākam un jautrākam. Pēc iespējas biežāk centies atrasties kompānijā ar pozitīviem cilvēkiem.

 4. Runā par kaut ko pozitīvu.

Ja Tu runā ar pozitīvu cilvēku, tad centies uzņemt sarunas iniciatīvu un ievirzīt to pozitīvā gultnē. Centies izvairīties no tēmām, kas var sarunu padarīt apgrūtinošu un nepatīkamu. Tas var prasīt kādu laiku, lai iemācītos sarunu ievirzīt pozitīvā gultnē, taču vēlāk Tu būsi situācijas noteicējs un spēsi norobežoties no negatīvām sarunām.

 5. Neklausies viņu sūdzībās.

Daudzi negatīvi cilvēki ir sūdzību avoti. Viņi cenšas atrast kādu, kuriem pasūdzēties par visām negatīvajām lietām viņu dzīvēs un apkārtējā vidē. Vienīgais, kas var palīdzēt Tev aizstāvēt savu pozitīvo enerģiju, ir uzturēt pozitīvu garīgu attieksmi. Negatīvi cilvēki cenšas izvairīties no tiem, kas domā savādāk un neatbalsta viņu negatīvo skatu.

 6. Neļauj viņu negatīvismam sabojāt savu pašapziņu.

Kad tev apkārt ir negatīvi cilvēki, Tev vajadzētu aizsargāt savu iekšējo pasauli. Viņu pastāvīgie negatīvie komentāri var viegli pazemināt Tavu pašpārliecinātību. Pārtrauc klausīties viņu sūdzībās un negatīvajos komentāros, jo tas var nosēsties Tavā zemapziņā un sabojāt gan Tavu garīgo gan fizisko labklājību. Tad būs grūti atbrīvot savu prātu no negatīvām domām.

Lasi arī:  Ārkārtīgi precīzs 2020. gada horoskops sievietēm – noskaidro jau laicīgi, kas tevi sagaida

 7. Piekrīti viņiem.

Es zinu,ka ir grūti pierādīt negatīviem cilvēkiem, ka viņiem nav taisnība. Un kāda jēga to vispār darīt? Nav nepieciešams tērēt savus nervus argumentējot ar negatīviem cilvēkiem. Labākais, ko Tu vari darīt ir piekrist viņiem, bet tāpat darīt visu kā pats vēlies. Tas pasargās Tevi no negatīviem uzbrukumiem un samazinās strīdu biežumu un konfrontācijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment