Kā pēc kaķa uzvedības saprast, ka mājās ir tik daudz negatīvisma, ka no tās jābēg, neatskatoties atpakaļ

Tiesa, mūsu senči savas prognozes izteica, izmantojot novērojumus un spēju salīdzināt noteiktas lietas savā starpā, nevis pamatojoties uz zinātnes atziņām. Tomēr daudzējādā ziņā šīs zīmes bija tuvu patiesībai un patiešām “darbojās”.

Protams, tieši murrāšana varēja precīzi noteikt negatīvisma klātbūtni mājā. Un, ja agrāk tas tika saistīts ar noslēpumaina zvēra mistiku, tad šodien mēs visi saprotam, ka kaķim vienkārši ir daudz attīstītākas sajūtas, kas spēj uztvert to, kas cilvēka acīm un ausij nav pieejams.

 

Kaķa brīdinājumi

Tieši kaķis mūs brīdinās, ka ir sācies ugunsgrēks vai drīz tuvosies spēcīga viesuļvētra.

Tomēr dažreiz pat mājā kaķis var nebūt apmierināts ar kaut ko. Piemēram, slikta enerģija, negatīvisma uzkrāšanās un tamlīdzīga nepatīkama un kaitīga atmosfēra, kas noteikti nenāks par labu cilvēkam.

Vēršiem būs izaicinoša diena, bet Mežāžiem gaidāms pārpratums; Tamāras Globas dienas prognoze 22. augustam

Nav nejaušība, ka joprojām ticam kaķa zīmei, kas jāieved jaunās mājās, jo tieši viņa pārbaudīs visu ar modernākās ierīces precizitāti un atklās, ko pārdevējs vai izstrādātājs var nepastāstīt tev.

Kaķis nevēlas ieiet jaunajā dzīvoklī, šņāc, mēģina aizbēgt. Varbūt viņa vienkārši nav pieradusi un baidās vai jūtas neērti. Vai varbūt viņa jūt kaut ko sliktu? Vai jūs domājat par šī dzīvokļa iegādi? Padomājiet vēlreiz. Varbūt nav lieki pajautāt kaimiņiem, kāds tas ir dzīvoklis, kas tajā dzīvojis, vai tas jau sen tiek tirgots.

Kaķis cītīgi staigā pa vienu vietu mājā, it kā to ieskautu neredzams žogs. Noteikti nevajadzētu tur likt gultu vai dīvānu.

Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu daudzas citas situācijas un to nozīmi (piemēram, Kaķis pēkšņi pārvērtās no sirsnīga un labsirdīga kaķa par dusmīgu zvēru, vai   kaķis ilgstoši sēž pie tukšas sienas un skatās uz to.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment