Kā pēc kaķa uzvedības saprast, ka mājās ir tik daudz negatīvisma, ka no tās jābēg, neatskatoties atpakaļ

Kaķis pēkšņi pārvērtās no sirsnīga un labsirdīga kaķa par dusmīgu zvēru, kas steidzas virsū savam saimniekam, tuvojoties šņāc un rūc. Ja esat pārliecināts, ka kaķis  kaut ko jūt un redz.

Nevajadzētu ignorēt arī brīdi, kad mājas kaķis ilgstoši sēž pie tukšas sienas un skatās uz to. Protams, tas var nozīmēt, ka viņš tur ieraudzīja mazu kukaini vai zirnekļtīklu, kuru mēs ar savu nepilnīgo redzi vienkārši neredzam. Taču, ja kaķis bieži šādi sēž ilgu laiku un skatās tukšumā, tad būtu ieteicams viņu vērot. Varbūt kaut kur tālu sienas iekšpusē skrāpējas peles. Vai varbūt tas ir kaut kas paranormāls.

Kaķis metās ārā no mājas, ņaud un skrāpējas pie ārdurvīm, izmisīgi lūdzot, lai viņu izlaiž no mājas. Ja šis ir tavs jaunais dzīvoklis, tad, visticamāk, kaķis vienkārši vēlas atgriezties savā ierastajā vietā. Tomēr laika gaitā mājdzīvniekam vajadzētu nomierināties. Ja tas nenotiek ilgu laiku, iespējams, ar dzīvokli kaut kas nav kārtībā.

Lasi vēl: Veids, kā jūs turat stūri braukšanas laikā, var daudz ko pastāstīt par jums: ātra personības analīze

Kaķis bez redzama iemesla pārtrauc ēst, samazina savu aktivitāti, sāk izturēties savrup un piedzīvo stresu. Ja tas nav saistīts ar veselību un saimnieka attieksmes maiņu pret savu kaķi, iespējams, problēma ir jaunajā mājoklī.

Karaliskas vakariņas visai ģimenei  – par neko nav jāuztraucas un nav jāstāv pie plīts 

 

Ja kaķi mājā neiesakņojas, tad arī tā ir slikta zīme. Piemēram, jūs iegādājaties kaķi, un pēc kāda laika to piemeklē slikts liktenis, iegūstiet jaunu, bet arī to piemeklē tāds pats liktenis. Vai arī viņi pazūd visnegaidītākajā veidā, aizbēg un vairs neatgriežas. Ja tas nekad agrāk nav noticis, un jūs zināt, kā pareizi kopt un apstrādāt kaķus, tad, iespējams, jaunā mājvieta nav tik laba.

Kaķis periodiski pēkšņi sāk svilpt tukšumā. Viņš saceļ kažokādu  un izdod draudīgas skaņas. Apskatiet to tuvāk, lai redzētu, vai tuvumā nav kāda jauna lieta, kas varētu tik ļoti nobiedēt jūsu mājdzīvnieku, iespējams, tas viss ir saistīts ar negatīvo.

Kūka “Zibens”: bez cepšanas, viegli un ātri pagatavojama. Patiess prieks garšas kārpiņām

Tāpat kaķis var neielaist mājā svešinieku, bez iemesla viņam uzbrukt vai mēģināt iekost. Maz ticams, ka tas ir vienkārši dzīvnieka sliktas manieres. Visticamāk, kaķis vēlas aizsargāt savu teritoriju no ļaunuma, kas tajā iebrūk.

Kaķis nekad nav gulējis ar tevi, piemēram, sava neatkarīgā rakstura dēļ, bet pēkšņi viņš sāka apgulties tev blakus vai pat tieši tev virsū. Varbūt viņš redzēja, ka jums draud kaut kas tāds, ko viņš gribēja un no kā varētu jūs izglābt. Protams, daži murrātāji ir diezgan nepastāvīgi dzīvnieki, jo īpaši tāpēc, ka pēc būtības viņi bieži maina guļamvietu. Tomēr pārāk acīmredzamas izmaiņas preferencēs joprojām ir ļoti pamanāmas un liek aizdomāties.

Jebkurā gadījumā jums vajadzētu ieklausīties kaķī un tā uzvedībā. Tikai tāpēc, lai viņš neuztrauktos un neuzvestos dīvaini. Un, ja viņš to dara, tad tam ir nozīmīgs iemesls.

Un tāpēc vienmēr ir vērts atcerēties, ka kaķis ir labvēlīgas atmosfēras rādītājs mājās.

Lasi vēl: Pirmais dzīvnieks, ko redzat, atklāj jūsu vissvarīgāko īpašību: ātra personības analīze

Tur, kur viss ir kārtībā, kaķi ir mierīgi un laimīgi, viņi jūtas mierīgi un mierīgi guļ bez sirdsapziņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment