Kā sievieti pareizi uzaicināt uz randiņu

Izliecies, ka ir 1999. gads

Divi vārdi: Piezvani viņai. Pētījuma laikā puse sieviešu atklāja, ka sazināšanās, izmantojot īsziņas, apgrūtināja izprašanu, vai došanās ārpus mājas ir randiņš vai nē. 85% sieviešu atbildēja, ka viņām labāk patiktu, ja puisis viņas uzaicinātu uz randiņu piezvanot.

Nekautrējies

Sakot “aiziesim kaut kur” var likt viņai prātot, vai tu to domāji draudzīgos nolūkos. Un “satiksimies” varētu nozīmēt, ka tu vienkārši vēlies, lai viņa sastāda tev kompāniju ēdot.

Maģiskā vārdu kombinācija, kas neliks viņai mocīties neziņā, ir sekojoša: “Es vēlos tevi uzaicināt uz randiņu.”

Izpildi mājas darbu

Tas neliksies kā randiņš, ja neko iepriekš nebūsi izplānojis. Tādēļ izvēlies aktivitāti – pieskaņo to viņas interesēm, lai parādītu, ka esi apdomīgs. Piemēram, ja viņai patīk atrasties pie dabas, organizē pārgājienu un pikniku. Ja viņai patīk vīns, apmeklējiet degustāciju.

Lasi arī: Augstākās klases eskorta meitene atklāj lietas, ko pieprasa viņas klienti – un tas nav tikai sekss

Ja nu viņa tevi uzaicina uz randiņu?

Ja viņa divdomīgi jautā, vai nevēlies “aiziet kaut kur”, mēģini nolasīt viņas jūtas, izturoties gluži kā randiņa laikā. Apģērbies pieklājīgi, izmanto smaržas, atver viņai durvis un piedāvā apmaksāt rēķinu.

Pievērs uzmanību tam, kā viņa reaģē. Ja šķiet, ka viņa jūtas neērti, kad atver durvis, un viņa piedāvā dalīt rēķinu, ņem vērā, ka viņa vēlas platoniskas attiecības. Tomēr, ja viņa graciozi pieņem tavus džentlmeņa gājienus, mēģini nejauši iestarpināt jūsu sarunās vārdu “randiņš”. Piemēram, jokojot saki “šis ir mans labākais pirmais randiņš, kāds vien ir bijis.” Viņa vai nu piekritīs tevis teiktajam vai arī vēlēsies mainīt tematu, tad tu noteikti zināsi, kā ir patiesībā.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment