Blaugznas: Kā tikt vaļā no blaugznām mājas apstākļos

blaugznas

Blaugznas ir problēma daudziem! Atkal Tavi mati ir apsniguši ar Tevis paša radīto sniegu. Citi to redz un arī tu pats to redzi. Kā un vai ir iespējams atbrīvoties no blaugznām?

No blaugznām nav nemaz tik viegli tikt vaļā. Šī “sērga” ir piemeklējusi ikvienu vismaz reizi mūžā. Te būs pieejama blaugznu “anatomiju”- kas tās tādas ir un kā tām pateikt “uz neredzēšanos”!

Lasi arī: Lūk, kā mājas apstākļos ātri un efektīvi atbrīvoties no blaugznām! Tikai 2 sastāvdaļas!

Kas ir blaugznas?

Blaugznas jeb sausā galvas āda ir hroniska kondīcija, kad ap tavām matu saknēm ir palielināts rauga daudzums, kurš izraisa sausās ādas rašanos.

 

Tātad, man ir rauga sēnītes infekcija?

Rauga sēnīte barojas no ādas “eļļainās” vielas un izvada gala produktu, kurš kairina galvas ādu, kas rezultējas kā blaugznas. Tad tava āda kļūst sausa, niez un tās “pārslas” paliek tavos matos vai nokrīt uz taviem pleciem.

 

Vai šo kondīciju var izārstēt?

Nē, blaugznas nav izārstējamas, bet tās ir kontrolējamas. Tev ir nepieciešama speciāla vieta savā dušā līdzekļiem, kuri ir domāti sausas galvas ādas kopšanai, cinka un selēna sulfātu saturoši.

Šie pret sēnītes līdzekļi var palēnināt tempu, kādā atmirst tavas galvas ādas šūnas un atlobās no skalpa. Ja tu šādus līdzekļus lieto ikdienas un paturi to matos aptuveni 4-5 minūtes, rezultāts būs sajūtams jau pēc mēneša.

 

Arī noderīgi: Kāpēc rodas blaugznas un kā palīdz augu līdzekļi! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

 

Avots:  menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment