Kā var ietaupīt rīkojot kāzas, kad naudas maciņā nav tik daudz cik gribētos

Taupām uz pakalpojumiem

Lielākā daļa kāzu izmaksu saistīta ar dažādu pakalpojumu apmaksu. Šeit gan jāmin tas, ka nebūtu vēlams taupīt uz kāzu fotogrāfa un operatora rēķina, jo vēlreiz uzņemt svinību kadrus vairs nebūs iespējams. Tomēr, uzmanīgi izpētot piedāvājumus, ir iespējams izvēlēties izdevīgāku variantu cenas un kvalitātes attiecībā. Var, piemēram, pasūtīt laulību reģistrācijas filmēšanu un kāzu fotosesiju, bet atteikties no fotogrāfa pakalpojumiem restorānā.

Tas pats ir arī ar transportu: nav vērts censties pārsteigt kaimiņus un draugus pasūtot glaunus limuzīnus, ja jums pašiem jāskaita katrs eiro makā. Nebūs nekas briesmīgs, ja dosieties uz dzimtsarakstu nodaļu ar parasto auto, ja spēsiet to oriģināli izdaiļot, atmiņā paliks dizains, nevis automobiļa marka.

Kāzas restorānā: kā ietaupīt

Pasūtot restorānu, rodas vēl vairāk variantu kā ietaupīt. No daudziem pakalpojumiem var mierīgi atteikties, piemēram, pašu spēkiem izdekorēt svinību telpu un galdu jaunlaulātajiem. Pašu spēkiem var uztaisīt arī dažādus sīkus dekorus, tai skaitā arī bagātīgi dekorētās glāzes un šampanieša pudeli jaunlaulātajiem, dažādas ziedu kompozīcijas galdiem un tamlīdzīgas lietas.

Pasūtot restorānu, būtu jānoskaidro, kā var samazināt svētku mielasta izmaksas. Daudzi restorānu administratori, lai nezaudētu klientus, ir gatavi nedaudz piekāpties. Piemēram, jums var atļaut atnest savu alkoholu, gaļas un dārzeņu plates, sulas un minerālūdeni. Dažus produktus būs izdevīgāk iepirkt tirgū, nekā pasūtīt tos restorānā ar viņu visai lielu uzcenojumu.

Atteikties no dārgās uguņošanas un Ķīnas lukturīšiem būs vēl viens veids, kā ietaupīt. Patiesībā svētku gaisotne ir ne tik daudz atkarīga no skaistajiem dekoriem un greznības, cik no jaunlaulāto patiesās mīlestības, sirsnīguma un viesu emocijām.

Avots:

on-woman

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment