Kā viegli nomest lieko svaru: izdari no rīta šo vienu lietu un tev izdosies!

Kā viegli nomest lieko svaru

Kā viegli nomest lieko svaru: Ir daudz iemeslu, kāpēc mēs pieņemamies svarā. Dažreiz tas notiek stresa vai negulēšanas rezultātā, pārāk sēdoša darba, vides piesārņojuma, hormonu nelīdzsvarotības vai vienkārši sliktas pārtikas dēļ.

Lai kāds arī būtu iemesls, nevar noliegt, ka atbrīvoties no spītīgiem tauciņiem mēdz būt diezgan grūti.

Taču ir viens triks, ko izdarīt tūlīt pēc pamošanās, lai ievērojami atvieglotu svara zaudēšanas procesu. Pamēģināt nav grūti, un tu, visticamāk, nenožēlosi!

Lasi arī: Bērniem, pavadot pārāk daudz laika pie telefona ekrāna, palielinās iespēja saslimt ar vēzi un iegūt lieko svaru

Katru rītu uzreiz pēc pamošanās izdzer kārtīgu, pilnu glāzi ūdens. Vari izdzert to lēnām, 5 līdz 10 minūšu laikā. TOMĒR PATS GALVENAIS – pēc tam lieto šo mājās pagatavojamo svara zaudēšanas eliksīru.

Lai uzzinātu eliksīra recepti, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">zuze</cite>

    garām-tā tik iekšas var sabeigt.Tik skābu un stipru tukšā kunģī nedrīkst.

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    galīgās pupu mizas ! Visu lietoju jau pus gadu ,bet ne tāāāādā daudzumā ! Tur viss ir
    pārspīlēts ! Vakarā ar siltu ūdeni aplej citrona šķēlīti un nedaudz sulas ,pie visa pievieno nedaudz ingvera,tam visam pievieno arī pus tējkarotīti medu.No rīta pievieno siltu ūdeni līdz glāze pilna . IZdzer ,sāc vingrot,tad ūdens procedūras ar masāžas elementiem ! Pēc divu nedēļu lietošanas maini ,….vai nu dzert sodas ūdeni vai vieglu tēju Apsolu ,….no tā svars nemazināsies,man pat pieauga no 77.kg līdz 85kg. Vienīgais ko iegūsi ,…..sagatavosi savu ķermeni dienas darbiem , bet arī tas nav maz !

  • <cite class="fn">INĀRA JOSTIŅA</cite>

    Muļķības vistīrākās…

  • <cite class="fn">Ints</cite>

    Tas ir totals blefs!!!

Leave a Comment