Kā visveiksmīgāk plānot savu ikdienu saskaņā ar mēness fāzēm

Pastāv teorija, ka mēness gravitācija mūs ietekmē līdzīgi kā ūdenstilpes paisumā vai bēgumā – un, ņemot vērā, ka cilvēks sastāv no 70% ūdens, to nevar izslēgt.

Jauns mēness

Ideāls laiks, lai uzsāktu ko jaunu, veiktu pārmaiņas vai kaltu plānus. Piemērots arī jaunu attiecību sākšanai, tāpēc jaunā mēnesī var ieplānot pirmo randiņu.

Tomēr to vakaru, kad mēness vispār nav redzams, labāk ir veltīt mierīgai atpūtai.  Var ieplānot brīvdienu vai vienkārši doties gulēt pāris stundas agrāk, lai vislabāk atjaunotu spēkus. Labs laiks meditācijai.

Augošs mēness

Izmanto augošā mēness fāzes iedvesmojošo enerģiju, lai ieplānotu ilgu un produktīvu darba dienu.  Īpaši noderīgs laiks tiem, kas strādā pie augstākās izglītības iegūšanas vai kāda sarežģīta un radoša projekta.

Pilns mēness

Pretēji pieņemtajam uzskatam, pilnmēness nemaz nav slikts. Patiesībā šīs fāzes enerģija vienkārši ir tik spēcīga, ka, ietekmējoties no tās, arī cilvēks kļūst stiprāks, mērķtiecīgāks un motivētāks nekā jebkuras citas fāzes laikā.

Daudzi nav gatavi šādam enerģijas lādiņam, tāpēc gribot vai negribot izmanto to negatīvā veidā, un no tā arī radušies baisie stāsti, ko esam dzirdējuši par pilnmēnesi.

Lai izmantotu pilnmēness spēku savā labā, ieplāno šajā laikā kādu grūtu uzdevumu, kura paveikšana prasa savu devu agresijas – iztīri piebāzto drēbju skapi vai ieplāno intensīvu sporta treniņu. Pilnmēness vakarā izvairies no iesaistīšanās strīdos un uzmanies no nekontrolētām dusmu izpausmēm.

Dilstošs mēness

Labs laiks, lai atbrīvotos no tā, kas tev traucē vai vairs nav vajadzīgs, arī no neveselīgiem ieradumiem.  Īstais brīdis, kad “izkratīt sirdi” tuvam cilvēkam, atzīties jūtās vai arī saraut neizdevušās attiecības. Šajā laikā vislabāk tikt vaļā no uzkrātām emocijām, piemēram, uzrakstot visas savas sāpes un papīra lapas.

Avots: psychicsuniverse.com

 

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment