Kā ar seksu nodarbojas transeksuālas sievietes? Atklāti par dzimumdzīvi pēc operācijas.

Nomi stāsta, ka dzimuma maiņas operācija kā jebkura liela operācija ir kārtīgi jāizplāno – viņa, protams, devās uz vairākām konsultācijām, kur viņai tika paskaidrots, ka dzimumloceklis netiek vienkārši nogriezts, kā sabiedrībā pieņemts domāt, bet gan pārveidots sievišķā uzbūvē. Viņai ārsti ir uzdevuši tādus jautājumus, par kuriem viņa vispār neesot aizdomājusies, piemēram: “Vai tu esi homoseksuāla vai heteroseksuāla? Attiecīgi vai tev nozīmīgs jutības ziņā primāri ir klitors vai arī vagīna?”, “Cik dziļu vēlies savu vagīnu?”, u.c. jautājumi. Ārsti šajā jautājumā dzimumorgānus uztverot kā objektus – katra detaļa tiek veidota pēc tavām vēlmēm. Viņa teica, ka vēlas visu – viņa grib justies kā pilnvērtīga sieviete.

Pēc dzimuma maiņas operācijas, mēnesi ir atlabšanas laiks un pēc tam pusgadu ir jāveic dialācija. Tas nozīmē, ka vagīnā noteiktu laiku diennaktī ir jātur cilindriskas formas ieliknis, kas veido vagīnas formu. Pēc operācijas tiek iedoti 4 dažāda izmēra dialatori ar virsū norādītiem izmēriem, kas paredzēti šim dialācijas procesam. Kad sasniegts vēlamais vagīnas izmērs, tad pārējos dialatorus var neizmantot, bet palikt tikai pie vēlamā izmēra dialatora izmantošanas. Nomi atklāj, ka dialācija ir jāturpina visu atlikušo dzīvi reizi nedēļā, ja nenodarbojies vismaz reizi nedēļā ar seksu.

Nomi ar seksu nodarboties nesāka uzreiz, kad ārsti bija devuši “zaļo gaismu” – viņai vagīna bija, kas jauns un viņa to negribēja “atdot” kuram katram. Nomi to salīdzina ar atkārtotu nevainības zaudēšanu.

Viņa ir heteroseksuāla. Attiecīgi, pirmo reizi, kad viņa nodarbojās ar seksu pēc operācijas, vīrietis sniedza viņai orālo seksu. Tobrīd viņa bija nobijusies, jo neesot jutusi neko – viņai likās, ka ļaunākais scenārijs ir piepildījies un viņas nervu gali dzimumorgānos ir kļuvuši praktiski nejūtīgi baudas ziņā, taču sazvanoties ar savu draudzeni, kas arī ir transeksuāle, viņa saprata, ka tā ir normāla parādība – tā visām ik pa laikam mēdz būt, bet tas tā nav vienmēr; kādu dienu klitors esot jūtīgāks, bet citu dienu mazāk jutīgs, kā arī bauda ir atkarīga no tā cik prasmīgs ir vīrietis.

Kas attiecas uz vaginālo seksu, tad Nomi ir viena no retajām transeksuālēm, kuras vagīna lubricējas pati, viņai nav nepieciešams izmantot lubrikantu. Nomi atzīst, ka vaginālais sekss sagādā viņai baudu, taču viņai vēl joprojām patīk anālais sekss. Izrādās, ka arī viņa, gluži kā “sievietes parastās” ir piedzīvojusi urīnceļu infekciju. Viņa to ieguva no viena dzimumakta, kur pamīšus nodarbojās ar anālo un vaginālo seksu – viņai iepriekš bija licies, ka viņa nevar iegūt šādas infekcijas vai arī iegūt kāda veida STS, taču izrādās, ka šajā ziņā transeksuāla sieviete ir tāda pati kā “sieviete parastā”.

Nomi atklāj, ka iepriekš, būdama vēl vīrietis, sekss viņai bija tikpat kā bez priekšspēles – uzreiz var ķerties pie lietas, jo tad sekss esot bijis veids kā atbrīvot iekāri, bet tagad, kad viņa ir sieviete, viņa tiešām seksu izbauda – viņa labprāt nododas priekšspēlei un nesteidzoties izbauda vairākus orgasmus viena dzimumakta laikā. Viņai vispār sākumā tā esot bijusi nepierasta sajūta – ja kāreiz pēc orgasma viņai dzimumakts vairs nav licies saistošs, tad tagad viņai pēc pirmā orgasma gribas vēl un vēl.

Ir tik nepatasta sajūta, ka daļu savas dzīves tu nodarbojies ar seksu vienā veidā un vienā brīdī viss ir savādāk – tev ir jāmācas savs ķermenis no jauna un jāmācās ar seksu nodarboties savādāk un gūt baudu no tā. Tajā ir gan vilšanās, gan skaistums.

Lasi vēl: Kā ar seksu nodarbojas seniori? Atbildes uz jautājumiem, kurus visi kautrējas uzdot

Avots: vogue.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment