Kā atšķirt dabīgas krūtis no neīstām?

  1. Krūtis ir pārāk tuvu viena otrai

Starp krūtīm parasti ir 5- 8cm liela atstarpe, bet implanti šo atstarpi bieži ievērojami samazina. Ja tās ir kopā, bez papildus līdzekļiem, kā push-up apakšveļas, tas visticamāk, ka tās ir mākslīgas. Bieži plastiskie ķirurgi vienkārši ieliek implantus krūtīs, vadoties pēc ribu savienojuma līnijas, un cenšas panākt, lai abas krūtis “skatītos taisni”.

  1. Tās ir pārāk augstu

Dabīgām krūtīm parasti smaguma centrs ir krūts lejas daļā, tāpēc tās nav tik pilnīgas paduses apvidū. Mākslīgu krūti var un mēdz uztaisīt tā, ka sievietei ir mūžīgais push-up efekts, kas izskatās, ka viņas krūtis vienmēr ir pilnīgas jau sākot no paduses daļas jeb daļā no krūšu gala uz augšu.

  1. Krūtis atgādina meloņu formu

Dabīgā krūšu forma vairums ir kā ūdens lāse vai bumbieru forma, bet ļoti reti kā melone. Tas ir atkal atkarīgs no plastiskā ķirurga darba, jo viņš spēj uztaisīt krūti kā meloni, kas veido piebāztas krūts efektu. Līdz ar to tas uzreiz ir redzam, ka sieviete ir bijusi vizītē pie ķirurga.

  1. Ir redzamas rētas

Ir 4 tradicionālie veidi kā ievietot implantus. Viens variants ir naba, rēta ir aptuveni 2,5 cm no nabas uz augšu, savienojums starp krūtīm un krūšu kurvi- rētas paliek zem katras krūts, krūts lejas daļā. Trešais variants ir rētas ap krūšu galiem, bet to tu vari novērot tikai nūdistu pludmalē vai esot jau pie viņas ciemos. Un beidzamais ir padusēs- šīs rētas ir visvieglāk pamanāmās. Abās padusēs ir aptuveni 5 cm garas rētas.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment