Kabaču gardums “Znotam”: pamēģināju pagatavot, tā ir jauna kabaču garša, iesaku

Šodien vēlos padalīties ar pilnīgi jaunu kabaču  recepti.  Gatavoju kabačus savam mīļotajam znotam, mani ieinteresēja recepte un mēģināju pagatavot. Tā tiešām ir pilnīgi jauna kabaču garša.

Kabacis ir lielisks dārzenis. Kabacis ir bagāts ar uzturvielām. Tas satur vitamīnus A, C, un K, kā arī minerālvielas, piemēram, magniju, kāliju.  Pateicoties augstajam ūdens saturam un šķiedrvielu daudzumam, kabacis palīdz uzturēt hidrāciju. Šķiedrvielas veicina ilgstošu sāta sajūtu, kas var palīdzēt svara kontrolei.

Kabaci var izmantot ļoti dažādos ēdienos – to var cept, grilēt, vārīt, sautēt, izmantot salātos, zupās, pīrāgos un pat desertos. Tā neitrālā garša ļauj to kombinēt ar dažādiem citiem produktiem un garšvielām. Kabaci ir viegli un ātri pagatavot. To var ātri sagriezt un pievienot dažādiem ēdieniem bez ilgstošas gatavošanas. Turklāt, kabači neprasa sarežģītas gatavošanas prasmes, kas padara tos ideāli piemērotus arī iesācējiem.

Plus, kabacis ir viegli pieejams un bieži vien ļoti pieņemams cenā. Tas ir sezonāls dārzenis, kas ir pieejams lielveikalos un tirgos visā augšanas sezonā. Kabaci var viegli audzēt pašam savā dārzā, kas samazina nepieciešamību pēc iepirkšanās un transporta. Tas padara kabaci par videi draudzīgu izvēli.

Gardas un ātras vakariņas tavai ģimenei! Nevajag ne cept, ne vārīt – es izmantoju cepeškrāsni un burciņas…

 

Kabacis ir universāls, veselīgs un pieejams dārzenis, kas padara to par izcilu izvēli ikvienam, kurš vēlas bagātināt savu uzturu ar uzturvielām bagātiem un garšīgiem ēdieniem.

Sastāvdaļas:

Kabači “znotam”:

Kabači – 900 gr
Burkāni – 1 gab.
Sīpols -1-2 gab.
Paprika – 1 gab
Sezama sēklas – 2 ēdamk.
Zaļumi – pēc garšas
Sāls – 1/2 tējk.
Melnie pipari – pēc garšas

GATAVOŠANAS METODE

Sagriež kabačus gredzenos, man ir 3 kabači, kas sver 900 gramus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment