Kabaču gardums “Znotam”: pamēģināju pagatavot, tā ir jauna kabaču garša, iesaku

Sagriež lielos burkānus arī gredzenos.

Papriku sagriež strēmelītēs, sīpolu ceturtdaļas sagriež gredzenos, zaļumus smalki sakapā.

Paņemiet dziļu pannu.

Ielejiet nedaudz augu eļļas un apcepiet kabačus, apcepiet ātri, mūsu mērķis nav to novest līdz gatavībai, bet gan viegli termiski apstrādāt dārzeņus, tas ir šāda kabaču ēdiena noslēpums.

Lasi vēl: Kādas nopietnas kļūdas es pieļāvu, nogriežot tomātu lapas: nekādā gadijumā nedari kā es, dari pareizi

Es cepu kabačus apmēram 50 sekundes no katras puses.

Tātad, vispirms apcep kabačus , tad 2 minūtes apcep burkānus, apmēram 1,5 minūtes apcep piparus un apcep sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgi. Dārzeņi labi saglabā savu formu.

Ievietojiet visus apceptos dārzeņus atpakaļ katliņā.

Tagad pievienoju sāli, piparus pēc garšas, izmantoju pusi tējkarotes, pāris ķiploka daiviņas izlaižu caur ķiplokspiedi, un pievienoju 1-2 ēd.k sezama sēklas, samaisiet un visu vietu karsēju 1-2 minūtes un noņemu no uguns.

Var pasniegt. Ļoti gardi un skaisti!

Lasi vēl: Šīs zvaigžņu zīmes uzvarēs likteņa loterijā: Globa pastāstīja, kurus Visums apbērs ar naudu

Pamatēdienā šodien man ir kartupeļi ar gaļu, kas sautēti skābā krējumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment