Es cepu kabačus apmēram 50 sekundes no katras puses.
Tātad, vispirms apcep kabačus , tad 2 minūtes apcep burkānus, apmēram 1,5 minūtes apcep piparus un apcep sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgi. Dārzeņi labi saglabā savu formu.
Ievietojiet visus apceptos dārzeņus atpakaļ katliņā.
Tagad pievienoju sāli, piparus pēc garšas, izmantoju pusi tējkarotes, pāris ķiploka daiviņas izlaižu caur ķiplokspiedi, un pievienoju 1-2 ēd.k sezama sēklas, samaisiet un visu vietu karsēju 1-2 minūtes un noņemu no uguns.
Var pasniegt. Ļoti gardi un skaisti! Pamatēdienā šodien man ir kartupeļi ar gaļu, kas sautēti skābā krējumā.
Sastāvdaļas:
Kabači “znotam”:
Kabači – 900 gr
Burkāni – 1 gab.
Sīpols -1-2 gab.
Paprika – 1 gab
Sezama sēklas – 2 ēdamk.
Zaļumi – pēc garšas
Sāls – 1/2 tējk.
Melnie pipari – pēc garšas
Tevi noteikti interesēs
- Vecāmāte beidzot atklāja, kā viņai izdodas saputot olu baltumus ar cukuru līdz nevainojamām putāmby Anete Vītola
- Latvijas bankas pārstāvis skaidro – šādi ”jociņi” maksājuma mērķī var radīt tev milzu problēmasby Sandra Ločmele
- Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, kādu padomu savulaik viņai iedevusi mamma, tomēr viņa tā arī to nav realizējusiby Laura Blūma