Es cepu kabačus apmēram 50 sekundes no katras puses.
Tātad, vispirms apcep kabačus , tad 2 minūtes apcep burkānus, apmēram 1,5 minūtes apcep piparus un apcep sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgi. Dārzeņi labi saglabā savu formu.
Ievietojiet visus apceptos dārzeņus atpakaļ katliņā.
Tagad pievienoju sāli, piparus pēc garšas, izmantoju pusi tējkarotes, pāris ķiploka daiviņas izlaižu caur ķiplokspiedi, un pievienoju 1-2 ēd.k sezama sēklas, samaisiet un visu vietu karsēju 1-2 minūtes un noņemu no uguns.
Var pasniegt. Ļoti gardi un skaisti! Pamatēdienā šodien man ir kartupeļi ar gaļu, kas sautēti skābā krējumā.
Sastāvdaļas:
Kabači “znotam”:
Kabači – 900 gr
Burkāni – 1 gab.
Sīpols -1-2 gab.
Paprika – 1 gab
Sezama sēklas – 2 ēdamk.
Zaļumi – pēc garšas
Sāls – 1/2 tējk.
Melnie pipari – pēc garšas
Tevi noteikti interesēs
- Gluzunovu ģimenei var tikt piemērots sods vairāku tūkstošu eiro apmērā – zināms iemeslsby Sandra Vīgante
- Latviešu triks, kā atdzesēt auto salonu 30 sekundēs bez gaisa kondicionieraby Rinalds Bergmanis
- “Mani tagad sargā…”: tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns pārdzīvo smagu dzīves brīdiby Laura Andersone