Kad dušā aizsērējusi kanalizācija, es ieberu divas tabletes un uzleju karstu ūdeni. Rezultāts ir uzreiz!

2. Ja aizsērējumu izraisa matu uzkrāšanās, varat mēģināt mehāniski iztīrīt kanalizāciju. Lai to izdarītu, varat izmantot āķi vai stiepļu pakaramo. Salieciet to tā, lai būtu neliels āķis, kuru var droši iespraust kanalizācijā. Pagrieziet to, līdz atrodat aizsprostojumu, pēc tam uzmanīgi noņemiet to.

3.Ielejiet karstu ūdeni kanalizācijā, tas var palīdzēt izšķīdināt taukus un ziepju putas. Vispirms izmēģiniet šo metodi, jo tā var būt diezgan efektīva, it īpaši, ja aizsprostojums nav pārāk smags.

Lasi arī: Pēc kartupeļiem sēju šos zaļmēslus: tie aizvieto kūtsmēslus un izdzen stiepļu tārpus un kraupi

Lasi arī: Man pat 4 gadus veci dvieļi ir kā jauni: pietiek tikai reizi gadā tos iemērkt šajā šķīdumā

4. Mēģiniet iebērt kanalizācijā nelielu daudzumu sāls un pēc tam karstu ūdeni. Sāls var palīdzēt izjaukt aizsērējumu.

Ar sāli ir vēl viens veids. Vienādās daļās sajauciet cepamo sodu un rupjo sāli. Tad ieberiet šo maisījumu kanalizācijā un atstāj uz laiku. Vēlreiz piepildiet ar karstu ūdeni.

5. Visbeidzot, mans mīļākais veids. Bet šajā gadījumā var nākties aiziet uz aptieku. Vienkārši iemetiet kanalizācijā divas aspirīna tabletes un uzlejiet pa virsu glāzi etiķa.

Jūs varēsiet dzirdēt skaņu, kas līdzinās, piemēram, ūdens vārīšanai, taču neuztraucieties, tas nozīmē, ka maisījums sāk darboties. Kad skaņa beidzas, noteku pārlej ar verdošu ūdeni. Tam vajadzētu efektīvi iztīrīt caurules.

Arī interesanti: Mūsu senču ticējumi vēsta, ka nekādā gadījumā nedrīkst mājās staigāt ar basām kājām; nopietns iemesls

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment