Kad pirmo reizi pagaršoju salātus pēc šīs receptes, nožēloju, ka pagatavoju tik maz

Šī vācu salātu versija kļūs par jūsu iecienītāko!

Vācu salāti ir populārs ēdiens, kas pazīstams ar savu bagātīgo garšu un dažādību. Tos parasti gatavo no kartupeļiem, sīpoliem, bekona un gurķiem, kas tiek sajaukti ar vinegreta vai majonēzes mērci. Mana versija gan ir nedaudz savādāka un , manuprāt, labāka.

Vācu salātus var viegli pielāgot dažādām gaumēm, pievienojot papildu sastāvdaļas, piemēram, ābolus, sīpolus vai sinepes. Mana versija, gan manuprāt ir vislabākā un nodrošina vislabāko garšu balansu.

Sīpolu recepte svētku galdam

Kartupeļi nodrošina ogļhidrātus, gurķi un loki – vitamīnus un minerālvielas, savukārt olas padara salātus par barojošu ēdienu. Plus es izmantoju vēl vienu sastāvdaļu, aizstājot bekonu, kura tradicionāli ir šajos salātos.  Protams, galvenais noslēpums ir mērcē un pareizā sastāvdaļu daudzuma balansā.

Lasi arī: Kā apgriezt pelargonijas rudenī: 2 iespējas. Niananse, ko piemin maz cilvēku (un tas ir žēl)

Precīzas sastāvdaļas salātiem atradīsi raksta beigās.

 

Kā gatavot:

Vāra kartupeļus mizās un sagriež kubiņos.

2024. gada 5. augustā sākas jauna nodaļa 3 zvaigžņu zīmēm; gaidāmi smagi pavērsieni

 

Sagrieziet marinētos gurķus un ievietojiet tos bļodā ar kartupeļiem.

Pievienojiet sasmalcinātas olas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu īpašo sastāvdaļu, precīzus sastāvdaļu daudzumus un mērces recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment