Kad vientuļas sirmgalves dzīvoklī iekļuva kaimiņiene, viņai šausmās iepletās acis (FOTO). Taču viņai izdevās sirmgalvei palīdzēt!

Un Lūsija ķērās pie darba. Kopā ar savu 14 gadus veco meitu viņa vairākas dienas nopūlējās, līdz iztīrīja dzīvokli. Viņi izmeta vecās mēbeles, un veselas 60 stundas tīrīja, līdz istaba atkal sāka izskatīties pēc cilvēka mitekļa.

Sieviete izvietoja sociālajā tīklā Facebook paziņojumu, un lūdz paziņas ziedot mantas, mēbeles, virtuves piederumus kaimiņienei. Bet viņa pat negaidīja, ka reakcija būs tik vētraina! Viņas paziņojums aplidoja visu internetu, pavisam drīz visi kaimiņi bija to izlasījuši, un burtiski izveidoja rindu, lai piepildītu padzīvojušās sievietes māju ar visu nepieciešamo. Vien diennakts laikā tika savākti 80 % no nepieciešamajām mantām, kuras Lūsija bija minējusi savā paziņojumā.

Tikai pāris dienas pēc tam sievietei bija laba gulta, tīra gultasveļe, skaistas mēbeles, jauns apģērbs. Viņai parādījās jauni draugi, kuri viņu apciemoja un gatavoja viņai ēdienu.

Tagad mājas iedzīvotāji dzīvo saskanīgi un sirsnīgi. Bet runā, ka cilvēki lielpilsētās nemīl viens otru un ka tie negrib sarunāties. Iespējams, viņiem vienkārši ir vajadzīgs iemesls, lai parādītu savu laipnību.

Lasi vēl: Vīrietis apstājas, lai palīdzētu sirmgalvei, kura pat nenojauta, kas notiks tālāk

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment