Kādas drēbes nevilks neviena sevis cienoša, gudra un eleganta sieviete

Franču apģērbs ir piemērots jebkuram gadalaikam. Šodienas rakstā dalīsimies ar dažiem ieteikumiem par to, no kuriem apģērba gabaliem vajadzētu izvairīties, lai nodrošinātu maksimālu komfortu.

Tāpēc franču sievietes var kalpot par lielisku piemēru, no kura varam aizgūt dažus stilīgus risinājumus savā garderobē, lai izstarotu eleganci.

Franču apģērbs

Ikreiz, kad esmu Francijā, mani fascinē, kā francūzietes saglabā savu neatkārtojamo eleganto stilu, pat šķietami nejauši izvēloties apģērbu. Viņu nevērīgais šarms vienmēr labi saskan ar stila izjūtu un izsmalcinātību. Es cenšos šo tēlu sadalīt pa sastāvdaļām: meikaps, aksesuāri, apavi.

Pēc tam es mēģinu saprast, kur slēpjas šī unikālā stila būtība. No malas šķiet, ka meitene vienkārši uzvilkusi pirmo, kas pagadījies – kreklu, džinsus un savākusi matus astītē ar gumiju.

Pirms iziešanas viņa ar vieglu kustību apmetusi ap kaklu košu šallīti – un vualā, gatava mesties dzīvē!

Seši sieviešu vārdi, kuru īpašnieces, pēc zinātāju teiktā, nenovērtējot mīlestību un partnera jūtas

Pārāk koši

Francijas galvaspilsētas iedzīvotāju apģērbā bieži dominē melnā un pelēkā krāsa.

Lai gan, pastaigājot pa Parīzi, var sastapt arī kādu pašpietiekamu sievieti spilgtā sporta kostīmā ar skaļiem aksesuāriem, ja vēlies izskatīties kā īsta francūziete, labāk izvēlies mierīgus un acīs nekrītošus toņus.

Meikaps

Uzkrītošs un spilgts meikaps dienas laikā tiek uzskatīts par nepiemērotu un uzreiz nodod viduseiropas izcelsmi. Mākslīgās skropstas kopā ar spilgtām lūpām piesaistīs uzmanību, taču tiks vērtētas kā nestilīgas.

Apavi

Dzīves straujais temps nosaka arī apavu izvēles prasības. Dienas laikā ir daudz jāizdara, un daudzas sievietes pat pāriet uz velosipēdiem un motorolleriem.

Tāpēc mūsdienu dāmas dod priekšroku ērtiem, sportiska stila apaviem uz zemiem papēžiem, piemēram, espadriljām, krosa kurpēm, botiljoniem un loferiem.

Tomēr tas vēl nav viss. Labam izskatam nepieciešams pievērst uzmanību arī dažām citām būtiskām niansēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment