Kādas drēbes nevilks neviena sevis cienoša, gudra un eleganta sieviete

 

Bez šaubām, katras francūzietes garderobē atradīsies daži pāri augstpapēžu apavu. Tomēr tie tiks rezervēti īpaši svinīgiem gadījumiem, piemēram, restorāna apmeklējumam vai svētku pasākumiem.

Džinsi

Esmu ievērojusi, ka Parīzes ielās sieviešu džinsa apģērbs ir mazāk izplatīts nekā citur. Lai arī francūzietes joprojām nenoņem ērtās un universālās džinsa bikses no savas garderobes, klasiskās bikses joprojām ir ļoti populāras.

Šie modeļi ar augsto jostas vietu atsaucas uz 80. gadu modi un ir īpaši ērti.

Soma

Sievietes bieži izvēlas somas, kas nav pārāk uzkrītošas un kurām trūkst izteiktiem logotipiem un spožas furnitūras. Vārdu sakot, somai jābūt labi izgatavotai, bet tai nevajadzētu izskatīties pārāk grezni vai luksusīgi.

Tomēr ir arī sievietes, kas uzskata, ka zīmoli paši par sevi garantē kvalitāti un stilu, un dod priekšroku iegādāties Prada somu par 500 eiro, lai iegūtu gan elegantu, gan ilgmūžīgu produktu.

Gredzeni un rokassprādzes

Kā atgādina Koko Šanele: „Cilvēki ar labu gaumi nēsā bižutēriju, pārējiem nākas nēsāt zeltu.” Bižutērijai jābūt augstas kvalitātes, lai tā neveidotu pārspīlētu tēlu. Minimālisma stils ir īsti franču gaumē.

Francūzietes neizvēlas daudzus gredzenus vai pārmērīgu daudzumu rokassprādžu. Zelta likums paliek spēkā: ne vairāk par trim rotaslietām vienlaikus.

Nu ko, no francūzietēm ir vērts pārņemt viņu modernās gudrības. Viņi saka, ka modernais stils viņām ir iedzimts, sākot no bērnības. Patiesībā stila izjūta ir vēl neskaidra, taču viņas lieliski sajūt robežu starp skaistumu un pārmērību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment