Kādas lietas jāizmet no sava mājokļa, lai atbrīvotos no nabadzības un labklājība beidzot varētu ienākt jūsu mājās

Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka vairāki priekšmeti mājoklī var ietekmēt finansiālo labklājību. Saskaņā ar senām praksēm dzīvē liela nozīme ir enerģijai, kas mūs ieskauj.

Ņem vērā, ka naudas un veiksmes piesaistīšanas jautājums bieži vien ir saistīts ne tikai ar ieguldīto darbu, bet arī labvēlīgas vides radīšanu savās mājās.

Lūk, lietas, kuras fenšui un enerģētikas eksperti iesaka izmest no dzīvesvietas, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Vecas un saplīsušas lietas

Pirmā un acīmredzamākā lieta, no kā jāatbrīvojas, ir viss vecais, nevajadzīgais un salauztais. Ja tevi ieskauj nolietoti un salūzuši priekšmeti, tiek apgrūtināta enerģijas plūsma, izraisot stagnāciju un nabadzību. Lietas, kas ir zaudējušas savu funkcionalitāti vai ir morāli novecojušas, notur tevi vienā stāvoklī, neļaujot virzīties uz priekšu.

Pie šādām lietām pieder:
– Sabojājusies tehnika, kuru salabot nav iespējams, bet žēl izmest;
– Vecas mēbeles, īpaši, ja tās ir saplaisājušas, salūzušas vai remontējamas un gandrīz nekad vai vispār netiek lietotas;
– Lietotas drēbes un apavi, kurus tu nevalkā, bet glabā “katram gadījumam”.

Šie priekšmeti simbolizē deficītu un resursu trūkumu. Ja mājoklī tu glabā salūzušas lietas, tas var signalizēt, ka esi psiholoģiski noskaņojis sevi uz to, ka tavi centieni visās dzīves jomās nedos rezultātus, tieši tāpat kā salūzusi tehnika nevar pildīt savas funkcijas.

Kas var palīdzēt: Mājokļa atbrīvošana no nevajadzīgām lietām rada vietu jaunām iespējām un panākumiem. Tavā dzīvē vecā vietā var ienākt kas vērtīgāks un noderīgāks.

 

Juceklis un nekārtība

Otra svarīgā lieta ir haoss un nekārtība, kas valda mājoklī. Pārblīvēta telpa palēnina pozitīvās enerģijas plūsmu, tostarp naudas enerģijas plūsmu. Neizmantoti un nederīgi priekšmeti “aizsprosto” mājvietu, bloķējot ceļu uz labklājību.

Lietas, kas būtu jāizmet:
– Veci papīri, čeki, kvītis un nelietotas mantas, kas tikai krāj putekļus.
– Nevajadzīgi suvenīri un dāvanas, kas tev nepatīk, bet tu paturi aiz pieklājības pret dāvinātāju.
– Priekšmeti, kas izmētāti pa visu mājokli, radot vizuālu haosu.

Mājoklis, kurā valda nekārtība, vienmēr ir saistīts ar nabadzības sajūtu, neapmierinātību un dzīves kontroles trūkumu. Ja tavs miteklis ir pārblīvēts ar mantām, tas var izraisīt nomāktību vai pat depresiju.

Lasi vēl: Recepte aromātiskiem un spilgtiem piparmētru cepumiem

Kas var palīdzēt: Tīra, sakārtota telpa rada domu skaidrību un spēju koncentrēties uz jauniem mērķiem un panākumiem. Sakārtojot savas lietas, tev būs vieglāk koncentrēties uz savu finansiālo mērķu sasniegšanu.

 

Veci tekstilizstrādājumi

Desmitiem gadu veci dvieļi, vecmāmiņas gultas veļa, netīri, apdeguši virtuves cimdi – visas šīs nederīgās mantas bieži vien aizņem vairākus plauktus skapjos, lai gan tās vispār netiek lietotas.

Vecos tekstilizstrādājumus prātīgāk ir izmest atkritumos, bet, ja tie joprojām ir labā stāvoklī, taču morāli novecojuši, nodot speciālam dienestam, kas pieņem vecas lietas. Tas atbrīvos vietu tavos skapjos, ko varēs izmantot, piemēram, sezonas apģērbu glabāšanai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment