Kādas lietas jāizmet no sava mājokļa, lai atbrīvotos no nabadzības un labklājība beidzot varētu ienākt jūsu mājās

Veca tehnika

Ja neesi kolekcionārs, tad diez vai jebkad dzīvē tev būs vajadzīgs salūzis videomagnetofons vai dators, diskešu kaudze vai pat kompaktdiski. Tev, iespējams, ir patīkamas atmiņas par dažiem no šiem priekšmetiem, taču neļauj nostalģijai pārvērst savu dzīvesvietu par atkritumu poligonu. Droši atbrīvojies no nevajadzīgās tehnikas.

Tikai atceries – pirms izmet veco klēpjdatoru vai tālruni, dublē svarīgo informāciju un pēc tam izdzēs visu vērtīgo, ko esi saglabājis šajos gadžetos.

Kosmētika, kurai beidzies derīguma termiņš

Šampūna pudelēm un kosmētikas burciņām ir tendence uzkrāties vannas istabā. Regulāri pārbaudi šos krājumus un izmet produktus, kam beidzies derīguma termiņš. Tas ne tikai palīdzēs racionālāk organizēt vannas istabas telpu, bet arī pasargās tavu veselību.

Ja kosmētikas krājumos atrodi derīgus produktus, kas vienkārši izrādījās nepiemēroti tev, vari tos uzdāvināt draudzenei vai ziedot.

 

Grāmatas

Runa nav par mūžīgo klasiku, bet gan par nederīgu makulatūru, kas aizņem vietu tavā mājoklī. Veikalu reklāmas bukleti, brošūras, skolas piezīmju klades, bulvāru literatūra un pašpalīdzības grāmatas, kurā sniegtie padomi nav palīdzējuši, ir jāizmet atkritumos.

Veci spilveni

Spilvenam, tāpat kā gandrīz jebkurai lietai, ir ierobežots kalpošanas laiks. Ja tas ir zaudējis formu, nav iemesla to vest uz vasarnīcu vai nobāzt skapī – labāk to izmest. Pat tad, ja vecais spilvens tev ir ļoti mīļš, labāk šķirties no tā – vismaz būs higiēniskāk.

Lasi vēl: Dārzniece iesaka, kā piebarot Ziemassvētku kaktusu, lai tas augtu kupls. Izmēģināju, un man izdevās!

 

Virtuves garšvielas

Lielāko daļu garšvielu var droši uzglabāt vairākus gadus, bet ne mūžīgi. Ja esi aizmirsis, kad iegādājies tās vai citas garšvielas (un turklāt tās nav normālā iepakojumā ar šo informāciju), labāk tās izmest, šādi atbrīvojot vietu virtuves plauktos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment