Kādas nepatīkamas iezīmes piemīt katrai Zodiaka zīmju sievietei attiecībās? Uzzini par viņu to, ko viņa slēpj!

Ūdensvīrs

Meitenes-Ūdensvīri parasti kļūst par lieliskiem draugiem vīriešiem, tā kā sākotnēji reti tajos saskata potenciālo izredzēto. Šīs dāmas ir ļoti emocionālas un uzbudinātas, bet ātri nomierinās. Viņas baidās no smagnējas kaisles, tāpēc, ja vīrietis sāk viņai rīkot greizsirdības scēnas, tad viņš panāk tikai vienu rezultātu – viņa sabīstas un aiziet. Pastāvīgums ir Ūdensvīriem neraksturīga īpašība.

Zivis

Zivīm ir ārkārtīgi jūtīga un ievainojama daba. Viņa spēj izdomāt sev virkni problēmas, tāpēc no sava vīrieša pieprasīs pastāvīgi apstiprināt viņa jūtas. Ja tā nenotiks, tad viņa nokaitinās gan sevi, gan partneri ar savām šaubām un pārdzīvojumiem par šo tēmu. Bet pat, ja izredzētais vairākas reizes dienā apstiprinās savas jūtas, ar laiku viņa pie tā pieradīs un sāks prasīt vēl vairāk.

Auns

Meitene-Auns ir uzstājīga, egoistiska un neatkarīga. Viņai patīk vadīt vīriešus un redzēt, ka viņu dievina. Lai iegūtu tiesības atrasties blakus, vīrietim nāksies izpildīt visas viņas daudzās kaprīzes. Un ir bezjēdzīgi ar viņu strīdēties – viņa vienalga panāks savu, izmantojot jebkādus līdzekļus, tajā skaitā arī asaras, nīdēšanu un histērijas. Bet, pat izpildot visas viņas vēlēšanās, nevarat rēķināties ar uzticību no viņas puses, jo vienmēr var uzrasties jauns apbrīnotājs, kurš būs gatavs bez ierunām izpildīt visas kaprīzās lēdijas iegribas.

Vērsis

Ar meiteni-Vērsi vīrietim ir jāsagatavojas sarežģītai dzīvei, kas būs pilna ar dramatiskām scēnām, kliedzieniem un histērijām ar trauku plēšanu. Neceriet viņu apstrīdēt vai arī izlūgties piedošanu. Vispareizākā izeja – samierināties, atzīt, ka viņai ir taisnība, un pagaidīt, kamēr kaislību vulkāns nedaudz nomierinās.

Dvīņi

Dvīņu dāmām ir tieksme uz nepastāvīgumu, un viņas var bieži mainīt partnerus. Viņas bez sirdsapziņas pārmetumiem var flirtēt ar mīļotā draugiem, un viņas mīl brīvību. Viņu var noturēt, tikai pieņemot viņas spēles noteikumus. Un vēl viņa visdrīzāk izvēlēsies veiksmīgu darbu nekā mājsaimnieces karjeru.

Vēzis

Meitenes-Vēži ir līdz šausmām raudulīgas un jūtīgas. Viņas ir uzticīgas, un mīļotā dēļ ir gatavas uz visu, bet, ja neredz tādu pašu atdevi, tad var ieslēgties sevī un iekrist depresijā. Turklāt ar kliedzieniem un vētrainiem paskaidrojumiem jūs neko nepanāksiet, šeit darbojas tikai glāstu un maiguma jūra, kuru saņemot viņa kļūst maiga un padevīga.

Lauva

Lauvene ir valdonīga un prasīga pret savu izredzēto. Viņa sevi uzskata par vislabāko, tāpēc blakus var atrasties tikai tāds, kurš ir viņas cienīgs, un kuram piemīt visas nepieciešamās īpašības. Aizskarot viņas pašcieņu, jūs uzreiz un visās krāsās uzzināsiet visu, ko viņa par jums domā. Vīrietim nav viegli tādu dāmu iekarot. To var izdarīt tikai uzdāvinot viņai kaut kādu greznu un dārgu dāvanu, un, pārliecinot viņu, ka jūs viņu uzskatāt par dievieti. Turkāt vīrietim viņas acīs ir jāpaliek vīrišķīgam.

Jaunava

Jaunava, tāpat kā lauvene, tiecas izvirzīt pret savu izredzēto veselu virkni prasību, toties tas viņai netraucēs sarunāties ar kaut kādu neveiksminieku, ja viņa viņā saskatīs kaut ko interesantu. Jaunavas bieži ir ļoti vieglprātīgas, viņām patīk iesaistīties strīdos, visam iebilst un visus kritizēt.

Svari

Svaru dāma vienmēr ir pāliecināta par savu neatvairāmību, viņai patīk uzmanība no vīriešiem un skaļas kompānijas. Viņu ne tik daudz satrauc vīrieši, cik to apbrīna, kuru viņi var viņai sniegt. Visa viņas dzīve ir spēle, kas pielūdzējiem ir jānovērtē. Sievietēm-Svariem patīk greznība, un viņas necieš nepatīkamus ikdienas pienākumus.

Skorpions

Dzīvot kopā ar Skorpiona meiteni ir kā karā: vai nu bezierunu uzvara, vai arī mokpilnas cīņas un sakāves. Turklāt ar viņu kopā var būt ļoti labi un ļoti slikti vienlaikus. Meitenei-Skorpionam ir vajadzīgs vīrietis ar ļoti stipriem nerviem un eņģeļa pacietību. Viņa var neilgi izlikties par mīļu un padevīgu, bet drīz vien viņas īstā būtība tik un tā parādās, un tad iet vaļā…Un vēl – viņas ir šausmīgi greizsirdīgas.

Strēlnieks

Strēlnieku sievietei piemīt vīrišķīgs raksturs. Viņa reti izrāda maigumu un padevīgumu, tā vietā viņai patīk atrasties skaļās vīriešu kompānijās. Viņa dievina vīriešu uzmanību, un viņa ir gatava ar viņiem flirtēt tieši mīļotā acu priekšā. Turklāt viņam nāksies ar to samierināties, jo viņa necietīs greizsirdības scēnas. Vīrietim visu laiku nāksies uzturēt viņas interesi par viņu, savādāk viņa pavisam viegli pārslēgsies uz interesantāku variantu.

Lasi vēl: Par ko slepus sapņo katra Zodiaka zīme?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment