Kādas sievietes vīrieši nepamet: 5 galvenās īpašības

Skaistumam piemīt liels spēks, taču, izrādās, ar to vien ir par maz, lai vīrietis neaizietu pie citas sievietes. Kas tad padara sievieti par iekārojamu?

Kāpēc vīrietis no uzticīgas, labsirdīgas, skaistas sievas var aiziet pie citas, kura, bieži vien, ārēji ir daudz pieticīgāka izskata sieviete?

Atbilde ir vienkārša: viņam ar viņu ir interesanti, vēsta portāls la.lv.

Noskaidrosim, kāda pēc vīriešu domām, ir interesanta sieviete!

Pirmkārt, viņai vienmēr ir savs, argumentēts viedoklis. Viņi ciena patstāvīgas, gudras un spēcīgas sievietes. Mūsdienīgiem vīriešiem sievietes ar asu prātu šķiet seksuālas.

Otrkārt, viņai ir augsts pašnovērtējums. Viņa zina, ko vēlas un ko ir pelnījusi. Pati saviem spēkiem ir sasniegusi to, kas viņai ir. Viņa redz sevi attiecībās ar līdzvērtīgu vīrieti. Un viņš atrodas. Ja reiz viņa viņu ir novērtējusi, tātad, viņš ir pelnījis būt viņai blakus. Citiem vārdiem, viņa paaugstina vīrieša pašnovērtējumu.

Treškārt, viņai ir savi vaļasprieki, profesija, draugi. Viņa nedzīvo tikai ar sava vīrieša interesēm. Un ja vien viņš viņu neierobežos, viņi lieliski papildinās viens otru.

Ceturtkārt, viņa prot novērtēt uzmanību. Viņa māk patiesi pateikties un izrādīt prieku par komplimentiem un dāvaniņām. Tas vīrietim ir patīkami un viņš to novērtē.

Piektkārt, viņa par sevi rūpējas. Skaistums, viņasprāt, nav galvenais. Bet rūpes par sevi, stils, prasme sevi pasniegt – lūk, ko vīrietis gaida no savas sievietes.

Piedzīvojiet izaugsmi, mīliet un rūpējieties par sevi! To noteikti novērtēs jūsu mīļotais vīrietis.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment