Kādēļ ikvienam vīrietim vajadzētu dzert vairāk kafijas

Hārvardas zinātnieki atklāja, ka cilvēkiem, kuri diennakts laikā iemalkoja vismaz vienu tasi kafijas, par 8% samazinājās risks saslimt ar diabētu, salīdzinājuma ar tiem, kuri kafiju nedzer vispār.

Kāda citā Hārvardas pētījumā tika atklāts, ka tiem, kuri diennakts laikā izmalko vismaz vienu tasi kafijas, ir par 26% mazāks risks, ka viņu ķermenī attīstīsies nierakmeņi, salīdzinājumā ar tiem, kuri kafiju dzer tikai reizi nedēļā.

Havaju Universitātes vēža izpētes centrā atklāts, ka tiem, kuri diennakts laikā izmalko 2 vai 3 tases kafijas, par 38% retāk tuvāko 18 gadu laikā attīstās aknu vēzis, salīdzinājumā ar tiem, kuri kafiju nedzer vispār.

Zviedrijā veiktā pētījumā atklājās, ka vīriešiem, kuri diennakts laikā izmalkoja visvairāk kafijas (aptuveni 830 ml), par 77% retāk konstatēta depresija, salīdzinājumā ar cilvēkiem, kuri vispār nedzer kafiju.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agris</cite>

    Haha. Tādas muļķības. Tādi fakti nav novērojami un nevienu cilvēku ar kafijas krūzi pie mutes neviens nav testējis stāvot 30 gadus blakus.
    Kurš šos pētījumus pasūta? Protams, ka kafijas ražotāji. Lai tik aitu baru, kas ir valdības instruments – sabiedrība, rītu tik kaut ko, lai kāds nopelnītu. Drīz arī čipšos un kolā atradīs ko veselīgu kas par 13% vai kaut ko uzlabos.

    /Cilvēki, esiet pie pilnas apziņas.

Leave a Comment