Kādēļ labās meitenes aiziet ar sliktajiem puišiem?

guy jerk

Jā, tā ir taisnība, ka sliktie puiši biežāk spēj iegūt labas sievietes. Ja Tu neesi viens no tiem un nevēlies kļūt par tādu, tad Tu vienkārši vari aizņemties viņu uzvedības trikus, lai piesaistītu meiteni.

Ne obligāti tev ir jākļūst par slikto puisi, jo galu galā tas nebūsi, tas, kas tu esi. Bet, ja tu esi gatavs paeksperimentēt, tad šeit būs pāris slikto puišu iezīmes, kuras ļauj viņiem iegūt tieši tās sievietes, kuras viņi vēlas.

Lai uzzinātu slikto puišu noslēpumus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">rich</cite>

    cik tas izskatās nožēlojami, ja tas kurš nav mačo, mēģina izskatīties kā mačo…

  • <cite class="fn">Niedrite</cite>

    Mazliet pavēršu sievietes izjūtas, kuras izraisa šo “‘slikto puišu” pievilkšanu. Psihologi saka, ka sievietei ir iedzimta tendence izvēlēties par sevi spēcīgāku vīrieti. Šeit katra atšķiras pēc tā, ko uzskata par spēku. tā , kurai bagātība šķiet spēks, izvēlas bagātāku par sevi, tā kurai gudrība- gudrāku par sevi, tā kurai skaistums- skaistāku par sevi, tā kurai mīlestība- spējīgu mīlēt spēcīgāk par sevi, tā kurai liekas , ka uzvedība ir tā, kura pauž spēku- uzkrītošāku par sevi utt utt.
    Meiteņu, kurām šķiet, ka uzkrītošs izskats un uzvedība , kura puisis atķir no pelēkās masas ir iekšējā spēka pazīme. Taču sabiedrība vairs nav sākotnējā un šis instinkts noved postā : pie mums izceļas ar drošu , neatkarīgu un neordināru uzvedību nevis patiešām vīrišķīgi un izcili mīlētāji, bet tie,
    kuri lieto atkarības vielas,
    kuri neciena cilvēkus, sievietes, tādēļ viņiem par to reakciju nošpļauties, aprēķinātāji, kuri sieviešu instinktus izpētījuši un tēlo visu, kas nepeiciešams mērķa sasniegšanai,
    lovelasi, kuriem sievišķības pašiem pārāk daudz un tāpēc viegli saprot sievietes un iekaro bez grūtībām un sirdsapziņas pārmetumiem, jo viņi faktiski enerģētiski ir raganas.
    Garīgi tiktāl nodegredētie, ka sabiedrība viņus izstūmusi un viņi var atļauties ignorēt sabiedrības vēlmes, normas, morāli, visu.
    Gļēvie savu draugu piemēram sekojošie.
    Un tā tālāk ar visādām variācijām. Arī uz daudzām sievietēm , kuras zaudējusās sevī garīgo Sievieti, attiecas kas līdzīgs.
    Un tikai varbūt viens no tūkstoša patiešām izrādīsies ar milzīgu iekšējo garīgo Spēku, kurš izceļas starp citiem godīgi un pelnīti. Taču viņš būs trenējies apziņas pilnveides grupās un nepievērsīs uzmanību ne sava līmeņa meitenēm. Tādas lūk ir sekas senā sieviešu instinkta pievilšanai modernajā sabiedrībā, kura ir caur un caur liekulīga. Saskatījāt apburto apli, no kura tik grūti atrast izeju?

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Tā saucamā Gendrer skala, pretpoli pievelkās. Tikai vai ilgermiņā šis attiecības būs noturīgas, diez vai. Jo psiholoģiksā saderība ir ļoti svarīga, kā likums mačo ir dominantais tēviņs- alfa vai beta un kā likums brunču mednieks. Kā arī sliktajiem zēniem bieži ir problēmas ar likumu- tātad iesēžas, tātad var gadīties , ka vēlāk jālej karstas asaras vienatnē. Pie tam sievietes nespēj domāt ilgtermiņā, dominē emocijas, intuīcija, jūtas un imulsivitāte tātag grūti prognozējamas. Bieži kļūdās.

Leave a Comment