Kādi koki pie mājas pasargās no nelaimes un kādi, tieši pretēji – nesīs nelaimi

Kļava

Mūsu senči aktīvi izmantoja tās zarus un lapas, lai ārstētu slimniekus. Ja šo koku iestādīsiet pie mājas, jūs varat nebaidīties no negatīvisma, mājās nebūs strīdu.

 

Kļava ģimenei nes ilgmūžību, labu veselību, mīlestību un gandarījumu. Koka aura ir labvēlīga stipru attiecību veidošanai, piešķir mieru un pārliecību par sevi.

 

 

Egle

Tiek uzskatīts, ka šis koks nes negatīvu enerģiju, tāpēc tas nekad netika stādīts pagalma tuvumā. Mūsu senči bija pārliecināti, ka egle var izraisīt neauglību, izdzen vīriešus no mājas, tā izsūc enerģiju.

Tomēr patiesībā tā nav. Koks vasarā uzkrāj spēku un enerģiju un ziemā dalās ar tiem, kam tā nepieciešama. Tāpēc, kad trūkst dzīvesprieka, var apciemot egli.

 

Lasi vēl: Draudzene atklāj, kā pagatavot ābolu torti, pēc kuras vīrs tevi nēsās uz rokām

Pīlādzis

Tiek uzskatīts, ka var pasargāt māju un ģimeni no jebkādas negatīvas enerģijas.

Turklāt šis koks esot attīstījis psihiskās spējas, īpaši bērniem. Pīlādzis māca kontrolēt savas jūtas un izrādīt tās tad, kad tas nāks par labu. Pīlādža koku stāda atklātās vietās pie mājas, pie logiem vai durvīm.

Mēness kalendārs dārzkopjiem no 19. līdz 25. augustam: kas obligāti jādara

Apse

Šis koks tika uzskatīts par nolādētu, tāpēc to vienmēr izmantoja kā amuletu no ļaunuma. Tāpēc apses nekad nav stādītas lauku sētas tuvumā, lai neradītu nepatikšanas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment