Ūdeņraža pārskābe un nagu sēnīte, kā arī citi nolūki, kur mājās izmantot pārskābi

Ūdeņraža pārskābe un nagu sēnīte

Ūdeņraža pārskābe un nagu sēnīte patiesībā nav nemaz tik nesavienojamas lietas, jo tas ir lielisks līdzeklis pret so problēmu. Tāpat tā noder daudzās citās lietās, kuras uzskaitam šajā rakstā.

Pielietojumi ir daudz un dažādi, tādēļ parūpējietes par to, lai tā atrastos arī jūsu aptieciņā.

Ūdeņraža pārskābe ir bezkrāsains šķidrums, kas pēc konsistences ir tikai mazliet biezāks par ūdeni. No sākuma var šķist, ka tas tiešām ir parasts burbuļojošs ūdens, bet tas tā vis nav. Spēcīgas oksidējošās īpašības palīdz ūdeņraža pārskābei kļūt par lielisku balinošo līdzekli. Tāpat oksidējošās īpašības palīdz tam reaģēt uz baktērijām, vīrusiem, sporām un sēnītēm. Ir daudz citu veidu, kā mājas apstākļos ir iespējams izmantot ūdeņraža pārskābi jeb ūdeņraža peroksīdu.

Ūdeņraža peroksīda izmantošana mājās, lai novērstu nepatīkamu mutes dobuma aromātu

Lai izbalinātu zobus, nepieciešams izmantot ar skābekli bagātinātu ūdeni. Izmagājiet zobus sev ierastā veidā, bet tad izskalojiet mutes dobumu ar ūdeņraža pārskābi kādas 10 sekundes, pēcāk izspļaujiet to ārā. Atkārtojiet šo procedūru vienu reizi nedēļā pirms došanās gulēt.

Lai novērstu pumpu veidošanos

Uzklājiet ūdeņraža pārskābi ar vati vai vates kociņa palīdzību pa taisno uz ādas skarto zonu. Pārliecinieties par to, lai āda pirms šīs procedūras būtu tīra un sausa.

Lasi vēl: Vai pasaulē atklāta ūdens tilpne, kas izskalo dārgakmeņus? Ieskaties un uzzini!

Ūdeņraža pārskābe un nagu sēnīte: Tieciet vaļā no nagu sēnītes

Uzklājiet uz naga vienādās proporcijās sajauktu ūdeņraža pārskābi kopā ar ūdeni. Centieties šo masu neuzklāt pa taisno uz brūcēm.

Tieciet vaļā no kakla sāpēm

Pus tasītē silta ūdens pievienojiet klāt 1/4 daļu tasītes ūdeņraža pārskābes. Izmantojiet šo līdzekli mutes dobuma un kakla skalošanai, šādi atbrīvojoties no kaklā esošajām baktērijām.

Ārstē brūces

Ūdeņraža pārskābes uzklāšana uz brūces palīdzēs to attīrīt un veicinās ātrāku sadzīšanu.

Iznīcina mutes dobumā esošās baktērijas

Lieliski piemērots mutes dobuma tīrīšanai un zobu balināšanai. Izmantojiet to ik pēc divām nedēļām, jo šis līdzeklis ir ļoti spēcīgs.

Matu skalošana ar ūdeņraža pārskābi

Iepriekš uzvārītu, taču aukstu ūdeni, sajauciet kopā ar vienādu daudzumu ūdeņraža pārskābes. Izmantojiet šo maisījumu kā matu skalojamo ūdeni. Šis maisījums nav ieteicams tumši brūnu vai melnu matu īpašniecēm.

 

Arī interesanti: Uzzini, kā vēl vari izmantot ūdeņraža peroksīdu jeb ūdeņraža pārskābi – neaizstājams palīgs neskaitāmās dzīves situācijās!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment