Kādu zīmi tev cenšas dot liktenis, kad tu atrodi zemē naudu? Nemaz nebūtu iedomājies!

Daudzi cilvēki nemaz nenojauš, ko nozīmē zemē atrasta monēta. Tās pecelšanai un izmantošanai ir savi noteikumi, kurus jāievēro, ja vēlies, lai tevi sagaida veiksme!

Liktenis ar monētas atrašanu zemē, cenšas tev pateikt, ka tev ir potenciāls kļūt bagātam, lai gan patreiz tāds neesi – un piedevām tev tiek dota iespēja to realizēt. Tiek uzskatīts, ka atrast naudu uz ielas tas nozīmē, ka tuvākajā laikā tu kļūsi bagāts pats no sevis, bet tā vis nav. Izrādās, ka nepareiza monētas pacelšana no zemes un tās nepareiza tērēšana varētu novest pie bēdas nevis bagātības.

Ja esi ieraudzījis uz zemes guļošu monētu, tad no sākuma paskaties kā tā stāv. Ja monēta uz tevi skatās ar «ērgli» – tad tevi gaida liela veiksme, bet ja ar ciparu uz augšu – labāk monētu necelt.

Tiek uzskatīts, ka atrasta naudiņa tev nesīs veiksmi un bagātību, tikai tad ja tu to atdosim labam mērķim – ziedojumam, baznīcai, trūcīgam cilvēkam. Tikai tad monētiņa tev atdarīs ar labu un pozitīvu enerģiju.

Lasi vēl: Harija Potera autore J.K.Roulinga ir zaudējusi savu miljardieres statusu! Nespēsi iedomāties, kur palika viņas nauda!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment