Kaimiņš man atklāja noslēpumu, kā ātri atbrīvoties no zāles starp dārza flīzēm, tagad es daru tikai to.

Kaimiņa noslēpums

Kas attiecas uz mani, es neesmu gatavs pastāvīgi cīnīties ar nezāļu agresoriem manuāli. Un arī herbicīdi man nepatīk. Meklēju kādu zelta vidusceļu. Apzinos, ka tautas līdzekļi – nav panaceja, tie palīdzēs izsmelt uz sezonu, maksimums, divām. Un labāk šīs plaisas apstrādāt katru pavasari. Galvenais jautājums ir: ar ko?

Manas šaubas kliedēja mans kaimiņš. Es pat biju nedaudz greizsirdīga: viņas flīzes spīd jau trīs gadus pēc kārtas, burtiski. Un nav nekādu “viesu”, viss ir gluds un līdzens. Es redzēju šopavasar, kā viņš atkal kaut ko laistīja, un nevarēju atturēties, pajautāju viņa “slepeno” recepti. Izrādījās, ka nekāda īpaša noslēpuma nav. Bet ir diezgan vienkāršs un uzticams līdzeklis. Un cena ir diezgan pievilcīga. Es dalos.

Mums vajag etiķskābi, un, spēcīgu, 70 procentu koncentrātu. Atšķaidām to ar ūdeni: viena daļa etiķa uz diviem līdzīgiem ūdens tilpumiem. Pievienojiet tējkaroti sāls un šķidrās ziepes, viegli samaisiet.

Neaizmirstiet par drošību, cimdiem un, vēlams, aizsargbrillēm. Vēl viena īpatnība darbā ar etiķa šķīdumu: saulainā laikā izlejiet to caur spraugām. Pretējā gadījumā efektivitāte būs zema. Bet ar ultravioletās gaismas palīdzību mēs sasniegsim maksimālu efektivitāti. Zāle burtiski sāks vīst, nokalst un tad nokalst.

Rauga mīklas pīrāgs “Kartupeļu sapnis” neticami gardu pildījumu; Nemaz negribas vairs taisīt citādāk

Lasi vēl: Mēs esam uz visiem laikiem aizmirsuši par kaitīgajiem odiem un mušām mājā. Vienkāršs triks, kas mums palīdzēja atbrīvoties no tiem reizi par visām reizēm.

Jā, vēl viena lieta: ielejiet tikai plaisās, nelejiet pa visām flīzēm, pretējā gadījumā tā arī “sažūs”, zaudēs daļu krāsas. Un zāles atliekas nebūs grūti noņemt. Un aizmirstiet par šo problēmu uz visu sezonu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment