2. Izvāra olas, atdzesē, noņem čaumalas. Atdala baltumus no dzeltenumiem. Uz rupjās rīves sarīvē baltumus, tos liek nākošajā kārtā uz šķīvja, atkal no majonēzes veido restīti.
3. Nomizo ābolu, sarīvē to uz rupjās rīves. Liek kā trešo kārtiņu. Pārslaka ar dažām pilītēm citrona (ābols tad nemainīs krāsu).
4. Izvāra burkānus. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves. Burkāniem pievieno sasmalcinātus ķiplokus, majonēzi un visu sajauc. Liek nākošajā kārtiņā.
5. Visbeidzot uz smalkās rīvītes sarīvē olu dzeltenumus un uzber tos uz burkāniem. Pāri pārkaisa sezama sēkliņas.
Lielisks veids, kā pavairot pelargonijas/ģerānijas – nepieciešama tikai viena lapiņa
Sastāvdaļas:
Vārīti burkāni – 3-4 gab.
Mīkstais siers (kā Dzintarsiers (vai citi) mazajās paciņās) – 2 gabali
Olas – 3 gab.
Ābols – 1 gab. (vidējs)
Ķiploki – 3 gab.
Majonēze – pēc garšas
Sezama sēkliņas
Citrons – pavisam mazliet
Burkāni piešķir salātiem spilgtu oranžu krāsu, kas vizuāli uzlabo ēdiena izskatu. Krāsaini salāti parasti izskatās pievilcīgāki un veicina vēlmi ēst veselīgi.
Šie salāti ir tiešām viegli pagatavojami, bet tik ļoti bagātīgi garšās! Izbaudiet!