Kanāls TVPlay Sports un platforma Viaplay sāk KHL 11.sezonas spēļu tiešraides

Sestdien, 1.septembrī kanāls TVPlay Sports un video satura platforma Viaplay ar Kazaņas Ak Bars – Sanktpēterburgas SKA maču sāks pārraidīt Kontinentālās hokeja līgas 11.sezonas spēli. Jau svētdien izbraukumā pret Jekaterinburgas Avttomobilist savu pirmo maču aizvadis arī Rīgas Dinamo hokejisti. Baudi KHL spēles kanālā TVPlay Sports un platformā Viaplay!

Sestdien ar Gagarina kausu īpašnieku Kazaņas Ak Bars un Sanktpēterburgas SKA spēli sāksies 11. Kontinentālās hokeja līgas sezona. Svētdien savu pirmo spēli aizvadīs Rīgas Dinamo hokejisti, kas izbraukumā tiksies ar Jekaterinburgas Avtomobilist. Dinamo veiksmīgi aizvadījuši gatavošanos jaunajai sezonai, trešo reizi izcīnot Latvijas Dzelzceļa kausu. Šogad Dinamo komandā veikta ievērojama pārbūve. Īpaši izmaiņas ir jūtamas aizsardzības līnijā, kur ir rekordliels skaits leģionāru, bet uzbrukumā atgriezies “mākslinieks” Linuss Videls, kas noteikti ir liels ieguvums. Savukārt vienīgais hokejists, kurš “Dinamo” kreklā uzsāks savu 11.sezonu ir uzbrucējs Gints Meija.

Toms Prāmnieks, TVPlay Sports komentētājs:

“Jauna sezona un jauni izaicinājumi. Šogad Dinamo komandā veikta ievērojama pārbūve, bet vai tas nesīs rezultātu. Ievērojamas izmaiņas ir jūtamas aizsardzības līnijā, kur ir rekordliels skaits leģionāru, bet uzbrukumā atgriezies “mākslinieks” Linuss Videls, kas noteikti ir liels ieguvums. Pirmās spēles būs ļoti sarežģītas un pret neērtiem pretiniekiem. Skaidrs, ka sezonas sākums ir ļoti nozīmīgs un svarīgi ir iesākt sezonu labi. Te nu darbiņš būs arī komandas galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam, kuram šī būs pirmā pieredze, kā galvenajaim trenerim sagatavojot komandu jau no vasaras un iesākot sezonu, kuru prognozēt ir visai grūti. Pirmā spēle ar “Avtomobilist” būs kārtīgas ugunskristības, jo pretinieks šajā sezonā ir ievērojami pastiprinājis sastāvu, un tiek minēts, kā viens no TOP3 kandidātiem KHL Austrumos.”

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs:

“Jaunā KHL sezona sāksies ar iepriekšējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas Ak Bars un regulārā čempionāta uzvarētāju Sanktpēterburgas SKA dueli. Abas šīs komandas, kā ierasts, būs vienas no galvenajām pretendentēm uz trofeju arī šosezon. Līdzās SKA, kuri zaudējuši vairākus līderus, no Rietumu konferences uz vietu finālā un titulu, protams, pretendēs CSKA, un pēc ilgāka pārtraukuma arī cits Maskavas klubs Dynamo, kurā šosezon spēlēs pēdējo gadu Rīgas Dinamo līderis Miks Indrašis. Savukārt, Austrumu konferencē Ak Bars galvenie konkurenti būs ierastie Salavat Yulaev no Ufas un Magņitogorskas Metallurg, kuriem nu pievienojusies arī ambiciozā Jekaterinburgas Avtomobilist vienība un arī Latvijas izlases trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas Avangard, kas gan vismaz šosezon spēlēs Maskavas piepilsētā Balašihā.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un Viaplay:

• Sestdien, 1.septembrī 21:50 Kazaņas Ak Bars – Sanktpēterburgas SKA

• Svētdien, 2.septembrī 14:50 Jekaterinburgas Avtomobilist – Rīgas Dinamo

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment