Kāpēc gurķus apkaisīt ar olu čaumalām? Trīskāršas čaumalu priekšrocības

“Nekad iepriekš tā nav noticis, un nu tas ir atkal.” Simto reizi man jautāja, kāpēc es apkaisīju gurķus ar olu čaumalām, kāda ir olu čaumalu nozīme. Ziniet, tas ir mazliet dīvaini.

Apbrīnojama ir vēlme visā atrast labumu.

Iespējams, tā ir raksturīga tikai cilvēkam. Mēs varam atrast labumu pat no tā, ka pēc lietus apbrīnojam varavīksni. Šķiet, ka tā ir tikai skatīšanās uz skaistām debesīm, bet tajā pašā laikā mūsu laimes un baudas hormons pieaug.

Ja jūs sapratīsiet, par ko es tagad runāju, esmu pārliecināts, ka arī šī raksta jēga jums būs skaidra. Un, lai gan olu čaumalām noteikti ir acīmredzams ieguvums augiem, es sākšu ar visdīvaināko ieguvumu.

Čaumalu priekšrocība ir aizsardzība pret gliemežiem.

Bet atgriezīsimies pie šīs grēcīgās zemes, jo apvalkam ir diezgan banāla un ikdienišķa noderīga īpašība. Tas atbaida gliemežus.

Interesanti, ka dārzniekiem šajā jautājumā ir dažādi viedokļi. Precīzāk, visi ir pārliecināti, ka čaula atbaida kaitēkļus, taču katrs šī produkta darbības mehānismu apraksta atšķirīgi.

Es tikai uzskaitīšu iespējas, un jūs izvēlaties to, kas jums patīk visvairāk. Šeit ir trīs versijas:

Olu čaumalu priekšrocība ir tā, ka tām ir asas malas, kas neļauj gliemežiem pa tām rāpot.
Gliemežiem nepatīk rāpot pa smalku mulču, jo tā pielīp pie to lipīgajiem vēderiem.

Lasi vēl: Es ilgi cīnījos ar putekļiem savā dzīvoklī, līdz atklāju vienu produktu, kas ir gandrīz katram mājās. Es jums parādīšu, kā atbrīvoties no putekļiem uz ilgu laiku

Kaitēkļi baidās no baltas krāsas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment