Kāpēc izvēlēties 4×4?

Daudzi apvidus auto īpašnieki atzinīgi vērtē ne vien sava auto bezceļa pārvarēšanas spējas, bet arī priekšrocības, ko sniedz atrašanās pie stūres lielākam auto, nekā pārējiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Turklāt apvidus auto nodrošina labu ceļa pārredzamību un drošības sajūtu.

Virsbūve uz rāmja

Lai saglabātu vieglu konstrukciju un nodrošinātu stingrību un izturību, izmantots augstas izturības lokšņu metāls. Skaņu absorbējoši un trokšņus slāpējoši materiāli nodrošina mierīgu braukšanu.

Augstuma kontrole (AHC) un adaptīvā piekare (AVS)

AHC kontrolē Tava automobiļa klīrensa augstumu, lai nodrošinātu visoptimālāko veiktspēju neatkarīgi no ātruma vai reljefa. Kopā ar AVS tā padara Tavu automobili vēl stabilāku un ērtāku.

Kinētiski dinamiskā piekares sistēma (KDSS)

 

KDSS ir hidrauliskās piekares sistēma ar elektronisku vadību. Uz ceļa šī sistēma piedāvā nepārspējami precīzu vadāmību un komfortablu gaitu. KDSS nodrošina labāku saķeri un stabilitāti.

Atsperojuma kontrole

Atsperojuma kontrole kontrolē atsperu darbību pagriezienos vai bremzēšanas laikā, ievērojami samazinot virsbūves sānsveres vai nosvēršanos uz priekšu un uzlabojot pasažieru komfortu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment