Kāpēc jūs nevarat turēt mājās naudas koku: 3 svarīgi iemesli

Viņi saka, ka šis augs nes veiksmi un labklājību, un pats galvenais – finansiālus panākumus. Kas tad viņam vainas?

Naudas koku sauc arī vienkārši par Crassula. Tas ir atrodams diezgan daudzos dzīvokļos. Šis ir augs ar elastīgu, noapaļotu zaļumu. Interjerā tas izskatās ļoti estētiski. Un vēl viens svarīgs plus – naudas koks ir pilnīgi nepretenciozs kopšanā, kā arī, tāpat kā daudzi citi, spēj attīrīt gaisu.

Ja skatāmies uz zīmēm, naudas koks uzsūc negatīvo enerģiju un veicina finansiālus panākumus. Starp citu, tas tika nosaukts šādā veidā, jo auga lapas pēc izskata atgādina sudraba dināru.

Tomēr tas nav tik vienkārši, un cilvēki norāda uz būtiskiem trūkumiem, ja mājās ir Crassula. Mēs par tiem runāsim mūsu rakstā.

Lēts līdzeklis ar ātru rezultātu, kā cīnīties ar rūsu tualetē

1. Ja esat nemierīgs cilvēks, jūs būsiet sarūgtināts, ja tas novīst.

Daudzi cilvēki zina, ka treknais augs simbolizē finansiālus panākumus. Ja koks labi aug, tad līdzekļi mājā tiks atrasti regulāri. Vismaz, kā saka psih***gi un ezotēriķi, tas, par ko mēs domājam, ir tas, ko mēs piesaistām.

Un, ja pēkšņi kāda iemesla dēļ naudas koks nokalst, tad emocionāls cilvēks to var uztvert kā zīmi no augšas un pat ieslīgt de***sijā, jo auga n*** viņam nozīmēs finansiālu sagrāvi. Tāpēc psihologi neiesaka iespaidojamiem indivīdiem turēt mājās treknu augu, vismaz tad, ja nav iespējams nodrošināt augu ar pienācīgu aprūpi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment