Kāpēc kaķis izvēlējies tieši tevi? Tas atkarīgs no astroloģiskā mēneša!

Foto - Fotolia

Suns ir vispāratzīts cilvēka sargs un draugs. Savukārt kaķis ne rej uz garāmgājējiem, ne metas virsū ļaundariem. Bet, kā uzskata ezoteriķi, tieši kaķis sargā māju no visīstākā ļaunuma – negatīvās ietekmes no smalkās pasaules, neaicinātiem viesiem, kurus tik vienkārši ar cilvēka aci neieraudzīsi.

Mums tikai šķiet, ka lēmumu “ieviest kaķi” mēs pieņemam patstāvīgi. Patiesībā kaķi mūs noteiktu iemeslu dēļ par saviem saimniekiem izvēlas paši, vēsta la.lv portāls praktiski.la.lv

Lasi arī: Uzdod vīrietim tikai vienu jautājumu, un attiecības uzlabosies

Tad kāpēc kaķēns ieradies tieši pie tevis? Noteikt kaķa “mērķus un uzdevumus” palīdzēs astroloģija: atkarībā no tā, kurā mēnesī kaķis ieradās tavās mājās, var secināt, pret ko tas sargās mājokļa saimniekus.

AUNS
Foto-Shutterstock
Ja mincis ieradās pie tevis Auna mēnesī, kādam no ģimenes locekļiem vajadzīgs enerģētiskais atbalsts. Šajā mēnesī iegādāts kaķis arī liks atvērties pasaulei.
Tiesa gan, “auniskais” murrātājs nesīs līdzi arī daudz nemiera: kaķis var aizskriet projām nakts vidū, skrāpēties pie durvīm jebkurā diennakts laikā, pieprasīt lielu uzmanību.

Meklējot nepaklausīgo mīluli, skraidīsi pa ielām un rāpsies kokos, lai noceltu nabadziņu no augsta zara.
Bet viss tikai tevis paša labā: tava māja un tu pats esat bijuši pārāk noslēgti un izolēti no ārpasaules.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment