Kāpēc nekādā gadijumā nedrīkst plūkt ceriņus: vecs likums, kuru daudzi pat nenojauš, tomēr tas ir pamatots ar simtiem gadu tradīciju

Vai ir pieņemami saskaņā ar tautas pārliecībām aiznest ceriņus mājās?

Ceriņu ziedkopas tradicionāli tiek uzskatītas par veiksmes simbolu, tāpēc daudzi cilvēki nes ceriņu pušķus mājās, cerot uzlabot savu dzīvi. Tiek ticēts, ka ceriņi aizsargā mājas iemītniekus no ļauniem gariem un citām pārdabiskām būtnēm, turklāt to skaistais pušķis piepilda dzīvokli ar būtisku aromātu.

Tomēr ceriņiem ir arī noteikti aizliegumi. Mājās stingri aizliegts ienest baltus ceriņus, jo šis zieds:

Izraidīšana no mājas: Dažās kultūrās uzskata, ka ienesot baltos ceriņus mājās, tas var veicināt negatīvu enerģiju vai pat radīt spēcīgu enerģētisko spēku, kas varētu izraidīt cilvēku no viņa vai viņas mājvietas. Šāds uzskats var būt saistīts ar spēcīgām vai negatīvām enerģijām, kas varētu ietekmēt mājas harmoniju vai drošību.

Nelaimes un slimības pievilkšana: Daži uzskata, ka baltie ceriņi var pievilt negatīvas enerģijas. Šāds uzskats var būt pamatots, ka daži augi vai ziedi ir saistīti ar konkrētām enerģijām vai spēkiem, kas varētu ietekmēt cilvēku veselību un labklājību.

Strīdu radīšana starp mājas iemītniekiem: Dažās kultūrās uzskata, ka ienesot baltos ceriņus mājās, tas var radīt strīdus un konfliktus starp mājas iemītniekiem.

 

Lasi vēl: Salāti “Divas minūtes”: ļoti garšīgi un lēti, un tiem nekas nav jāvāra.

Vienīgi – Kaltētie ziedi no baltajiem ceriņiem ir drošs veids, kā izmantot šo augu labvēlīgās īpašības cilvēkiem. Tie palīdz aizsargāt īpašnieku no negatīvām ietekmēm, var piesaistīt veiksmi un pat uzlabot ķermeņa dabisko aizsargājošo funkciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment