Kaimiņiene bēra tualetes podā kafijas biezumus – uzzināju iemeslu, un tagad es daru tāpat

 

Aizsērējušas caurules bieži rada neērtības ikdienā. Lai risinātu šo problēmu, daudzi izmanto ķīmiskus līdzekļus, taču dažkārt nav iespējas iegādāties speciālos produktus vai izsaukt santehniķi.

Šādās situācijās palīgā var nākt manas kaimiņienes metode, izmantojot kafijas biezumus. Protams, nevar vienkārši tā tos iebērt- jādara konkrētas darbības, lai vis nostrādātu. Bet ieguvumus ir redzams. Plus  izmantojot jau pieejamus mājsaimniecības produktus, kas ir lētāki nekā specializētie ķīmiskie tīrīšanas līdzekļi, ietaupīsi naudu.

Lasi arī: Es olas vāru tikai šādā veidā. Tie neplaisā un ir viegli tīrāmi, ja pievienojat šo

Kafijas biezumi kā līdzeklis pret aizdambējumiem

Zināms, ka eksperti neiesaka kafijas biezumus aizskalot kanalizācijā, taču ir noteikti paņēmieni, kas ļauj tos izmantot cauruļu tīrīšanai. Ir svarīgi tos zināt, lai lietošana būtu efektīva un droša.

Kafijas biezumiem piemīt ne tikai spēja novērst aizsērējumus, bet arī dezodorējošas un dezinficējošos īpašības. Tā kā kafijas biezumi bagātīgi satur slāpekli, tie palīdz novērst nepatīkamas smakas tualetē un vannas istabā, kā arī notīrīt un attaukot virsmas.

Lasi arī: Es kabačus laistīju ar šo šķīdumu pēc agronoma ieteikuma un tagad novācu lielu ražu

Četri perfektas omletes pagatavošanas knifiņi bez cepeškrāsns un miltiem + īpašā sastāvdaļa, lai ēdiens nenosēstos

 

Kafijas biezumu izmantošanas metodes

Viegliem aizdambējumiem:

Uzvārām 4 litrus ūdens. Pievienojam verdošam ūdenim 4 ēdamkarotes kafijas biezumu un kārtīgi samaisām. Ielejam maisījumu tualetes podā vai izlietnē un atstājam vairākas stundas vai uz nakti. No rīta noskalojam ar ūdeni.

Tomēr tas vēl nav viss!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment