Pankūkas iznāk sulīgas un gaisīgas
Verdoša ūdens klātbūtne pankūku mīklā garantē, ka ēdiens būs gaisīgs. Turklāt pankūkas iegūst apetīti rosinošu izskatu: tās ir ar nelieliem caurumiņiem.
Lasi vēl: Kā uzlabot mazgāšanas kvalitāti ar citronu: pieredzējušas saimnieces dalās savos noslēpumos
Lasi arī: 4 biežāk pieļautās kļūdas, kas sabojā mikroviļņu krāsni: nekad to nedariet
Izrādās, šādu rezultātu var panākt, neizmantojot cepamo sodu, minerālūdeni vai raugu.
Pankūkas ir maigas
Pievienojot mīklai vārošu ūdeni, pavārs palielina iespēju iegūt neticami mīkstas pankūkas.
Interesantākais ir tas, ka ēdiens saglabās maigumu diezgan ilgi: ēdiens nesakaltīs pat pēc 24 stundām.
Ko domājiet par šo triku? Ja esat izmēģinājuši pievienot vārītu ūdeni savai pankūku mīklai, dalieties komentāros ar rezultātiem!
Arī interesanti: Jau tuvākajās dienās Google sāks dzēst miljoniem kontus – lūk kas ir jāizdara, lai tā nenotiktu ar tavu kontu
Tevi noteikti interesēs
- Jau desmit gadus strādāju Zviedrijā. Sapņoju par atgriešanos Latvijā, bet negausīgie bērni negrib to pieļautby Rinalds Bergmanis
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs: 14.martam ir īpaša nozīme, lai saprastu, kāda vasara mūs sagaidaby Laura Blūma
- Cepti ziedkāposti ar Alfredo mērci – izmēģiniet šo recepti vienreiz, un jūs vēlēsieties to gatavot atkal un atkalby Anete Vītola