Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles

Mūža garumā mēs nepārtraukti mācāmies, un šoreiz mācība ir par plastmasas ūdens pudeli, kuru bieži vien atstāj automašīnā. Kas gan tur slikts, vai ne? Tomēr izrādās, ka tas var radīt problēmas, par kurām ir vērts zināt.

 

Iepazīstināsim tevi ar situāciju, kas izveidojās kādā naftas kompānijas stāvvietā, un tu pats varēsi izdarīt secinājumu, kā tas viss varēja beigties, ja automašīnas īpašnieks nebūtu atgriezies savlaicīgi.

Plastmasas ūdens pudele

Karstās vasaras dienās ūdens pudele ir kļuvusi par neizbēgamu atribūtu, kas bieži vien tiek atstāta arī automašīnā. Kad ieliekam sakarsušajā auto, mēs reizēm dzeram pat siltu ūdeni, kas iegūst plastmasas piegaršu no karstuma, un tas šķiet pieņemami, jo karstuma ietekme ir tik liela.

Prognoze nedēļai no 12. līdz 18. augustam: panākumi darbā un negaidīti pavērsieni mīlestībā

Līdzīgi domāja arī Kaspars, kurš tajā brīdī bija gatavs iekāpt mašīnā un doties uz darbu, neiedomājoties par to, kā vienkārša ūdens pudele varētu izraisīt nepatikšanas.

Allas Pugačovas draugs atklāj detaļas par Primadonnas meitas bērnību, ko viņa nožēlo līdz asarām

Kad Kaspars atvēra automašīnas durvis, viņš bija pārsteigts – salonā bija pamatīgi dūmi! Nesaprotot, kas varētu būt par iemeslu, viņš ātri pacēla motora pārsegu, cerot atrast problēmu dzinējā, bet viss izskatījās kārtībā un bez jebkādiem bojājumiem.

Lasi vēl: Kā gudras saimnieces gatavo kabačus tomātos ziemai, lai krājumi tiktu apēsti dažās dienās

Pārbaudījis arī bagāžas nodalījumu, Kaspars atrada, ka tur viss ir normālā stāvoklī. Tomēr, kad viņš atgriezās salonā, viņa uzmanību piesaistīja ūdens pudele, kas bija uz sēdekļa..

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment