Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles

Tad Kaspars pamanīja nelielu deguma traipu uz sēdekļa pārvalka, kas izrādījās tieši tas, kas izraisījis problēmu, ko viņš nebija sākotnēji pamanījis.

Grūti noticēt, ka kaut kas tāds varētu notikt ar vienkāršu pudeli, bet šoreiz tā tiešām bija. Pudele atradās uz sēdekļa tādā pozīcijā, ka tajā esošais ūdens darbojās kā lēca, kas fokusēja saules starus tieši uz melno sēdekļa materiālu.

Atceries, kā bērnībā spēlējāmies ar spoguļiem, lai fokusētu saules gaismu? Tieši tāpat notika arī ar Kaspara automašīnu.

Lai gan šāda notikuma varbūtība ir ļoti zema, pēc šīs pieredzes tu, visticamāk, vairs neriskēsi atstāt ūdens pudeli tiešos saules staros savā automašīnā. Pēdējais, kas tev būtu vajadzīgs, ir situācija, kurā pudele negaidīti uzliesmo automašīnas salonu, it īpaši, ja mašīna atrodas tik tuvu naftas rezervuāriem, kas varētu radīt vēl lielāku nedrošību.

Lasi vēl: Allas Pugačovas draugs atklāj detaļas par Primadonnas meitas bērnību, ko viņa nožēlo līdz asarām

Dzēšanas komanda atgādina

Varbūt tas šķiet neticami, bet ir vērts tomēr paslēpt ūdens pudeli tālāk un arī citas lietas, kas karstā salonā var izraisīt nevēlamus notikumus. Katrs sīkums var būt svarīgs, tāpēc esi piesardzīgs un rūpīgi pārdomā, kā uzglabāt priekšmetus automašīnā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment